czeher pisze:moze byc remis, zwycięski remis ghanczykow
Racja, trochę mi się pomerdały wyniki.czeher pisze:nie musza przeciez... wsytarczy 1:0
Zgoda i sam o tym pisałem, ale sugerowanie farta Argentyńczyków jest średnio trafione. Równie łatwo jest wykazać, że szczęście mieli ich rywale.czeher pisze:Pogadamy jak trafia na powaznych rywali a nie azjatow i nigerie bez glowy bedaca cieniem tej sprzed lat
Nie cenię hiszpańskich arbitrów zbyt wysoko, ale do dzisiejszego występu Mallenco nie mam zastrzeżeń?Akarin pisze:Kartki nie były z dupy, ale rozdawane w kilku przypadkach zbyt pochopnie. Naprawdę nie wiem dlaczego Klose wyleciał. Suma sumarum jak dla mnie pierwszą połową powinien skończyć z jedną żółtą kartką, ale sam wiesz Mentor jak sędziują Hiszpanie. Do najlepszych to oni nie należą.
Zbyt pochopne kartki? Taki styl sędziowania sobie narzucił. Najważniejsze jest, aby traktował obie strony równo a tak moim zdaniem było. Piłkarze dali mu powody do wyciągania kartek. Oczywiście inny sędzia mógłbym prowadzić zawody inaczej, ale nie oznacza to, że Hiszpan prowadził je źle.
KASZUB wie i tyle. On jest stary i mądry a my młodzi i głupi.