Jesli chodzi o mnie to jestem synteza kultury i chamstwa lecz poki co na tej arenie pokazywalem wylacznie to pierwsze. Zauwazyl natomiast ze nowych forumowiczow traktuje sie tutaj jak nie majacych o niczym pojecia amatorow. To ze ktos ma tutaj pare tysiecy wpisow nie czyni z niego eksperta ani tym bardziej wyroczni. Publicystyka pilkarska zajmuje sie od ponad dekady, zajmowalem sie skautingiem, bywalem wielokrotnie na stadionach w Angli (roczny pobyt w Londynie), Niemiec , o pobytach na gdynskiej Arce nie wspominajac, wspolpracowalem z serwisami internetowymi w temacie Bundesligi... Nie uznaje sie za guru, po prostu "i love this game'. Zawsze dyskutuje z kazdym kto ma cos do powiedzenia i lubie sluchac innych. I zawsze powazam tych ktorzy powazaja mnie.
Do arek-ahig:
Sprawa jest prosta. Drugie miejsce dla Niemcow jest bardziej prawdopodobne niz miejsce trzecie.
Zakladamy wariant ze trzy druzyny maja po szesc punktow. Ghana nie pokona wysoko Australii i przegra z Niemcami wiec jej bilans bedzie maksymalnie +1. Serbia i Niemcy beda mialy lepszy bilans zatem awans dla nich.