Re: Grupa C - Anglia, USA, Słowenia, Algieria

Awatar użytkownika
gangsteroflove
Skład B
Skład B
Reputacja: 0

Re: Grupa C - Anglia, USA, Słowenia, Algieria

Post autor: gangsteroflove » 19 cze 2010, 12:27

Wydaje się jednak,że poza wspomnianymi oczywistościami na temat gry Anglików można zaryzykować spostrzeżenie,że Słoweńcy są mentalnymi przegranymi spotkania z USA. De facto Jankesi zasłużyli,ażeby odmienić losy meczu z 0-2 na 3-2(miałbym wtedy 3 trafnie wytypowane wyniki bramkowe :mrgreen: ). Wobec tego i katastrofalnej postawy przeciwko Algierii(chociaż w zestawieniu z pierwszym występem zespół z północy Afryki zagrał wczoraj niemal kapitalnie),przynajmniej w mojej ocenie szansa na awans dla piłkarzy Capello wciąż pozostaje wprost olbrzymia,natomiast faworyta do wygrania grupy upatrywałbym jednak w drużynie Bradleya,na którą stawiałem od początku,jako na czarnego konia turnieju.

Także mając na względzie przebieg wczorajszych spotkań,myślę,że Amerykanie uporają się z Algierią,natomiast Anglicy jednak pokonają z jednej strony zdeprymowanych po zakończeniu prawie siedemdziesięciominutowego mariażu z fazą pucharową turnieju,a z drugiej być może zbyt zmotywowanych rangą decydującego spotkania Słoweńców.

Wróć do „Piłka nożna na świecie”