Hmmm ....
Uważam że bardzo mądrze to napisaliście ale chciał bym coś wyjaśnić bo to o mnie chodzi. Mianowicie nie odbieram prac Agnieszki jako prowokcje ani news Kebeba tylko że jak była wojna w Rino i Kebab pisał news to pisał te news "rozebrane" nie zawierały wszystkich informacji i najważniejszych rzeczy stosunku prawa do tej sytuacji.
Były "obużony" jak to Tomus nazwałeś i ja pisałem do redakcji o interwencie bo mój servis nr.1 pisze informacje które nie zawierają kluczonych wyraznów są "okrojone". Ja musiałem czytać co sie dzieje na innym serwisie bo tu była informacja okrojona z najważniejszy wyrazów..... To mi sie nie podobało... Spawa została wyjaśnione i we Włoszech i w Polsce czyli Tu na stronie bo tu sie troche o tym mówiło.
To jest chyba inna sprawa. Po-1 nie można nazwać ani jednej ani drugiej pracy prowokacją. A po-2 Kebabowi temat przyniosło życie a Agnieszce historia i fakty. To jest pewne że każdy kibic bedzie za swoim klubem i bedzie trzymał na dobre i złe ale chyba już tyle razy wymienialismy poglądy w tej kwesti że My znamy swoje. A nastepne prowokacje robią inny kibice niedzielni.... Nie wiedomo ilu z nich "zminiło barwy" w lecie czyli kibicowali Real teraz są za Juve i maja 12 lat ..... To są wedłóg mnie prowokatorz .....