Najśmieszniejsze rzeczy jakie widzieliście na meczu.

Awatar użytkownika
Tomusmc
Juventino
Reputacja: 4832

Post autor: Tomusmc » 30 mar 2005, 23:30

BUNCH pisze:
Tomusmc pisze:
BUNCH pisze:Jimmy - Barcelona Fan :)

Atak pszcżół w mecuz pucharu Afryki i setki innych, piorun itp - mam wszystkie te klipy
Jeśli to Cie śmieszy to nie chce wiedzieć co Cie smuci :?
Słuchaj, odczep się delikatnie mówiąc, bo cuzepiłes sie mnie jak rzep psiego ogona. Nie dośc, ze komentujesz bezsensownie moje wypowiedzi, to jeszcze dajesz mi ostrzeżenia praktycznie za nic złego.
Może nie? Dam przykład:

Za post na: http://www.swiatpilki.com/viewtopic.php ... start=1245, mianowicie:
Ktoś napisał jeden post, że "Założyłem alias i nie wiem co dalej" - ani do tematu, ani do rozmowy, napisałem więc, iż cieszę sie razem z nim, a moderator dał mi ostrzeżenie, tu tak jest.
Chłopie wcale się Ciebie nie uczepiłem. Teraz skomentowałem Twojego posta bo te sytuacje wcale nie wydawały mi się śmieszne tylko bardziej tragiczne. Przecież tam mogli poginąć ludzie. Pozatym jeśli chodzi o WP to dałem je Ci jak najbardziej słusznie. Pierwsze ostrzeżenie dostałeś za post o treści "?", a drugi za głupiego posta w stylu "cieszę się razem z Tobą" co nie jest postem wprowadzonym do tematu rozmowy. Pamiętam, że dałem Ci je bez wahania. Nie jestem namolnym moderatorem, który mści się niewiadomo za co. Poprostu pilnuje aby był porządek i nie czepiam się tutaj nikogo, a tym bardziej Ciebie. Pozdro

Co do tematu to rozśmiesza mnie ten anglik, który wbiega nago na boisko i coś reklamuje :D pełno zabawnych filmików mam na kompie w stylu, że sędzia pokazuje czerwoną kartkę po czym się odwaca i....upada potykając się o własne nogi :P

Wróć do „Piłka nożna na świecie”