Juventus Turyn (zbiorczy)

Awatar użytkownika
_*For_zaza_Milan*_
Moderator
Moderator
Reputacja: 0

Post autor: _*For_zaza_Milan*_ » 30 mar 2005, 23:39

No ale nadal nie pojmujesz chyba oco mi chodzi ?? Kto był by tak głupi by teraz związać sie obojetnie z jakim klubem i pozwolić sie wyporzyczyć ?? Jak na drugim końcu europy dają kase i miejsce w 1 składzie. ??

Co Moggi ma w głowie ??Z sprawą Nondy ?? Na pewno ma to samo co Nonda bo przeciesz on czyta umowy zawarte z ewentualnym klubem .... Wiec jak nie ma mowy o wyporzyczeniu to Moggi nie może działać "wont w świat".

Dzisiaj Aga w felietonie przytoczyła sprawe Davidsa i Lazio i to podobnie nie odpowiada zostaje i płać kase bo mam umowe z wami a nie z tym klubem X .... i tak Nonda jest kontuzogeny....

Spekulacje ?? Ale ja nie rozumnim jednego że Ty czy ktoś inny wieży że Nonda przejdzie za fricko i pozwoli sie wyporzyczyć juz jako pikarz Juve ?? Jak mogł by zrobić tak że np. podpisuje na 1 rok umowe z Randersami i dosteje 3 razy wiecej - Funtów :D

Na moje oko. ..... Jak przyjdze Nonda bo to tez nie jest potwierdzone to odejdzie Trezeguet bo Moggi na nim jeszcze bedzie mógl zarobić a Nonda wtedy bedzie taki Zalayeta ..

Sprawa Mutu jest inna wiesz dla czego .... a Cassano jeszcze inna ale nie wierze że Nonda zgodzi sie iśc do Romy !! Która może go sama zwerbować jak cos ....

Rozumiesz o co mi chodzi ?? To juz nie tyle o Juve czy Nonde tylko o Prawo Bosmana !! Pozdro ....

Wróć do „Wracając Do Meritum”