Eliminacje do MŚ 2006

Awatar użytkownika
Tomusmc
Juventino
Reputacja: 4832

Post autor: Tomusmc » 31 mar 2005, 0:02

Andreyew pisze:Nie wiem ale ja chyba ogladalem inny mecz. Narzekacie na gre polakow a przeciez zagrali piekny mecz, prawie caly czas mieli inicjatywe jedyne z czym mieli problem to skutecznosc, tylko czasem oddawali inicjatywe Irlandczykom. Zauwazcie jeszcze ze oni grali 5 obroncami wiec.... Swietny mecz, ani przez chwile sie nie nudzilem. Emocje, piekne akcje...to jest to.
Chyba naprawde oglądałeś inny mecz :? może i mieliśmy inicjatywe, ale nie mogliśmy nic zrobić. Graliśmy środkiem co w ogóle było bez sensu, a gry skrzydłami kończyły się jedynie na wrzuceniu piłki w pole karne i wybiciu obrońcy. Krzynówek dzisiaj za dużo się mieszał. Grali czterema obrońcami (Kłos, Baszczyński, Rząsa i Bąk), a później Rasiak wszedł za Karwana czyli na boisku było trzech napastników. Graliśmy ofensywnie, ale widać było zmęczenie polaków. W sumie to mielismy duże szczęście, że Queen (chyba) źle uderzył piłkę, którą obronił Dudek...mogło być groźnie. Mi się mecz nie podobał i jedyne co bede wspominał to wynik i kibiców, którzy pokazali piękną atomosfere na trybunach.

Wróć do „Piłka nożna na świecie”