Re: Grupa G - Brazylia, Portugalia, WKS, Korea DPR

Awatar użytkownika
Piotr
Pierwszy Skład
Pierwszy Skład
Reputacja: 0

Re: Grupa G - Brazylia, Portugalia, WKS, Korea DPR

Post autor: Piotr » 20 cze 2010, 23:43

Mam wrażenie ze WKS w tym meczu cholernie bał sie podejsc większą liczbą zawodnikow czyli po prostu zaatakować, bo bał sie ze natychmiast zostanie skarcony. Nie wiem na jakiej wysokości grane było spotkanie, ale piłkarze ruszali sie dość leniwie. Zwłaszcza ci z Afryki, bo Brazylia lubi tak sie lenić na boisku, zeby nagle zagrac magie. W sumie Drogba i spolka sie nie mylili bo gdy tylko kanarki miały wiecej miejsca to zagrożenie stawało się ogromne(brakowało dzis tylko dokładności przy kontrach) Wydaje mi sie ze Brazylia jako jeden z niewielu faworytow ma jakiś sposób na wygrywanie takich spotkań, całych mistrzostw. Nie cisną na siłe z atakiem jak Hiszpanie tylko spokojnie rozgrywają w tyłach i co najwazniejsze to gdy przychodzi do ataku nie boją sie koronkowych akcji, ktore umiejętnie, dokładnie zrobione są w stanie przedrzeć sie przez każdy autobus, tak uważam(tyle, że może 3 repry na świecie mają tak technicznie uzdolnionych piłkarzy by takie akcje grać) Mam nadzieje ze jutro takie zagrania zaprezentują Hiszpanie, bo Chile bankowo zagra na remis.

Wróć do „Piłka nożna na świecie”