Ale problem w tym, że wobec mojej wiedzy sondaż nie wykonuje stacja, a firma zewnętrzna. Wygląda zresztą na to, że sondaż przeprowadzony przez TVP również niezbyt udany. Wnioski? Po raz kolejny takie same - przestańcie jarać się sondażami.Super. Według mnie jesli ktos woła jak głupi "ZARAZ WAM PODAMY WYNIKI-PRAWDZIWE!", to powinien zadbac o to by były one opracowane jak najlepiej. Sondażownia TVN-u wykonała swoją odpowiedzialną robote kiespko, i należy się krytyka.
Ja nie jestem obiektywny i nigdy siebie tak nie przedstawiałem (przynajmniej nie pamiętam, żebym robił to na trzeźwoOczywiście nagle wylatujesz z Pospieszalskim tak jak gdyby to miało coś do rzeczy. Jest Lis, jest i Pospieszalski. Wole już ich prawdziwe różnice w poglądach niż Twój "obiektywizm". Zresztą jeśli masz mu coś do zarzucenia to konkrety poprosze, a nie takie obiektywne hasełka, panie Obiektywny.
I nie wylatuję nagle z Pospieszalskim. Jesli bowiem zaczynamy temat normalnego demokratycznego kraju to nie można przejść obojętnie wobec takich ludzi, którzy mają od lat posadę w PAŃSTWOWEJ telewizji.