Natomiast każdy myślący zadania sobie pytanie po co? Ja motywu nie widzę(trzeba naprawdę mocno chcieć, żeby go zobaczyć), więc trudno mi w to uwierzyć. To jak najbardziej racjonalne podejście do sprawy. I nie zarzekam się, że taka jest prawda - po prostu nie wydaje mi się to prawdopodobne, bo korzyści ( w porównaniu do strat) byłyby znacznie niższe.Albo kłamiesz w żywe oczy albo jesteś tępy.Ankiety zostały przeprowadzone NA ZLECENIE TVN czy Polsatu.Jak się za pewne rzeczy płaci to i się czegoś WYMAGA - najwidoczniej nie rzetelności.Te z TVP pokrywają się z prawda,te z 'wolnych mediów' nie.
Problem jest w tym, że jesteś fanatykiem jednej partii i widzisz to, co chcesz.Co więcej jakimś cudem te 'wolne media' są tak uczciwe,że po latach dowalania rządzącej partii postanowili dowalać opozycji.Mimo tragicznej sytuacji gospodarczej,zaniedbań przy powodzi,przekrętów w stylu Mira i Zbycha.
TaaaaCo więcej w reżimowej (hehe) TVP pracuje taki Lis czy Żakowski,w 'wolnych mediach' ciężko znaleźć jakiegokolwiek redaktora choćby sympatyzującego z prawicą.Połącz to wszytko w jedną logiczną całość i przestań udawać idiotę.
Irracjonalne to wydawały mi się teorie spiskowe o zamachu. A na sytuację w kraju potrafię z pewnością spojrzeć dużo bardziej obiektywnie niż fanatyk danej partii. Zdążyłem się jednak przyzwyczaić do tego, że jeśli nie idzie się za Kaczyńskim i spółką to z pewnością musi się być zmanipulowanymTiaaa...jakoś zbyt irracjonalne nie wydawały się tobie 4 podejścia czy Kaczyński zmuszający pilotów do lądowania w wąwozie.Obudź się człowieku i zacznij samodzielnie myśleć.Nie widzisz,że pewni ludzie w tym kraju robią wszytko,by jedna opcja miała monopol na rządzenie?