Proszę po raz ostatni - zdefiniuj w jakiej grupie jestem(ja się do żadnej nie zaliczam, ale ciągle mówisz wy, wy, wy...więc po prostu ciekaw jestem), a nie pierdu pierdu. Niczego co JA(występuję w liczbie pojedynczej) napisałem się nie wypieram. Tym bardziej więc nawołuję, żebyś jasno określał do kogo kierujesz swoje wywody i powiedział o co Ci chodzi, jakie masz konkretne zarzuty.Cóż zapomniałem, że czasu w ogóle nie macie, szczególnie na udzielanie się pod innymi nickami na innych forach np. Denovo i za to co tam wypisujecie to odpowiedzialności nie bierzecie?![]()
Niczego się nie wypieram. Od lat jestem zwolennikiem wolności, liberalizmu i gardzę socjalizmem. Nic się w tej kwestii nie zmienia. Już powtarzałem dziesiątki razy, pisałem tutaj, że nie ma w tym kraju partii, której byłbym zwolennikiem. Ty jednak lubisz myśleć, że wszyscy Ci co nie popierają pisu muszą popierać wrogówCóż widocznie wypieranie się swoich poglądów i tego co się głosiło to coś co was łączy z waszymi wybrańcami.