Re: Wybory 2010

red85

Re: Wybory 2010

Post autor: red85 » 21 cze 2010, 17:45

I dlatego nazywam to rozmowy z fanatykami. Z nikim innym nie dyskutuje się o polityce tak trudno jak z wyborcami PiSu. Niemal zawsze kończy się to tak jak teraz - atakami na tego, kto nie wielbi Jarka i spółki. W prawicowych twardych głowach po prostu nie istnieje coś takiego jak tolerancja, nie ma zrozumienia, że ktoś może myśleć inaczej, że ktoś może mieć inne przekonania niż prawicowe.
Cóż zapomniałem, że czasu w ogóle nie macie, szczególnie na udzielanie się pod innymi nickami na innych forach np. Denovo i za to co tam wypisujecie to odpowiedzialności nie bierzecie? :boruta:
Proszę po raz ostatni - zdefiniuj w jakiej grupie jestem(ja się do żadnej nie zaliczam, ale ciągle mówisz wy, wy, wy...więc po prostu ciekaw jestem), a nie pierdu pierdu. Niczego co JA(występuję w liczbie pojedynczej) napisałem się nie wypieram. Tym bardziej więc nawołuję, żebyś jasno określał do kogo kierujesz swoje wywody i powiedział o co Ci chodzi, jakie masz konkretne zarzuty.
Cóż widocznie wypieranie się swoich poglądów i tego co się głosiło to coś co was łączy z waszymi wybrańcami.
Niczego się nie wypieram. Od lat jestem zwolennikiem wolności, liberalizmu i gardzę socjalizmem. Nic się w tej kwestii nie zmienia. Już powtarzałem dziesiątki razy, pisałem tutaj, że nie ma w tym kraju partii, której byłbym zwolennikiem. Ty jednak lubisz myśleć, że wszyscy Ci co nie popierają pisu muszą popierać wrogów :roll: Czas się ogarnąć i uwierzyć.

Wróć do „Kultura, polityka, wydarzenia”