Re: Wybory 2010

red85

Re: Wybory 2010

Post autor: red85 » 21 cze 2010, 18:03

A UPR? Teraz bez Mikkego powinni tylko zyskiwać, może i brak im wyrazistego lidera, ale też pozbyli się faceta bredzącego często od rzeczy, co może im wyjść na korzyść. Gospodarczo są ode mnie daleko, ale podobają mi się dużo bardziej niż partie istniejące obecnie w sejmie, tzn. mają konkretny program i nie udają, że są inni niż w rzeczywistości.
UPR-owi planuję się przyjrzeć. Kiedyś mi nie pasowali ze względu na JKM, ale jak nawet jego osobę zaakceptowałem ostatnio... ;)
Pewnie i to też nie Ty tutaj wyzywałeś od bandy ograniczonych pajaców Pisowców
Tak. Dla mnie prawica jest ograniczona, ale co z tego ?
to nie Ty tutaj wyzywałeś Pospieszalskiego i to nie Ty twierdziłeś, że tylko ludzie sfrustrowani głosują na PiS
Nie tylko, ale głównie. Tak myślałem i takie mam zdanie o zwolenników socjalizmu.

Nie rozumiem jednak co to ma wspólnego z wszystkim tym co napisałeś poprzednio ? Sawicka? Pazura? CBA ? Ziobro? Afera Hazardowa? Kamiński ? Komorowski ? Gdzie i kiedy zabierałem takie, a nie inne zdanie ? To są żenujące insynuacje godne tych najlepszych do których posuwali się Twoi pisowcy uluebieńcy. Przeproś to zapomnimy i tyle.
Tak tak Ty nie masz żadnej partii, a jak przychodzi co do czego to w lokalu zaznaczasz tylko jedyną :)
Ten podsłuch to chyba założyłeś w złym domu :lol: Zmień źródła. Robi się coraz zabawniej :lol:

PS nie za mało tych ikonek ? :boruta:

Wróć do „Kultura, polityka, wydarzenia”