Re: Wybory 2010

Awatar użytkownika
Kamil232
Laureat Złotej Piłki
Laureat Złotej Piłki
Reputacja: 262

Re: Wybory 2010

Post autor: Kamil232 » 21 cze 2010, 18:23

Miało być bez odbioru, no ale nie muszę....
ale co z tego?
Ty kpisz sobie w tym momencie? Prawisz coś o tolerancji, to z tego, że tolerancja dla innych poglądów to nie obrażanie innych epitatami czy nie oceniania i nie wyzywanie od najgorszych tego co ma inne poglądy.
Ale nie tolerancja wg. Reda dla innych poglądów= Kto jest za socjalizmem jest sfrustrowany, kto jest za prawicą jest ograniczony.
Genialne! :haha: To jest właśnie tolerancja!

Nie rozumiem jednak co to ma wspólnego z wszystkim tym co napisałeś poprzednio ? Sawicka? Pazura? CBA ? Ziobro? Afera Hazardowa? Kamiński ? Komorowski ? Gdzie i kiedy zabierałem takie, a nie inne zdanie ? To są żenujące insynuacje godne tych najlepszych do których posuwali się Twoi pisowcy uluebieńcy. Przeproś to zapomnimy i tyle.
Przestań za przeproszeniem rżnąć głupa. Po pierwsze dobrze pamiętam jak rozmawialiśmy przed wyborami w 2007 roku i co wówczas prawiłeś. Po drugie dobrze pamiętam co wypisałeś na innym forum o aferze hazardowej.
Ten podsłuch to chyba założyłeś w złym domu :lol: Zmień źródła
:rotfl: Znamy się nie od dziś i nie wiem co udajesz czy co próbujesz udowodnić, poza tymi wyborami doskonale wiem jak głosowałeś(a o tych pisałeś tutaj na forum) i bynajmniej nie dowiedziałem się tego z rzekomego drugiego źródła. Więc jeszcze raz powiem przestań za przeproszeniem rżnąć głupa.

I kto tutaj rzuca insynuacjami w drugą stronę :rotfl:

Masz rację jest zabawnie :)

Wróć do „Kultura, polityka, wydarzenia”