Re: Wybory 2010

red85

Re: Wybory 2010

Post autor: red85 » 21 cze 2010, 18:34

Ty kpisz sobie w tym momencie? Prawisz coś o tolerancji, to z tego, że tolerancja dla innych poglądów to nie obrażanie innych epitatami czy nie oceniania i nie wyzywanie od najgorszych tego co ma inne poglądy.
Ale nie tolerancja wg. Reda dla innych poglądów= Kto jest za socjalizmem jest sfrustrowany, kto jest za prawicą jest ograniczony.
Genialne! :haha: To jest właśnie tolerancja!
Ok, będę od dzisiaj tolerancyjny dla nietolerancyjnych :lol: Co do socjalu - to rozmowa na inny temat, a to nie jest miejsce, żebym się tłumaczył ze słów, któe tutaj nie zostały nawet wypowiedziane. Masz problem ? Są inne drogi, żeby o wyjaśnić, a nie forum.
Przestań za przeproszeniem rżnąć głupa. Po pierwsze dobrze pamiętam jak rozmawialiśmy przed wyborami w 2007 roku i co wówczas prawiłeś. Po drugie dobrze pamiętam co wypisałeś na innym forum o aferze hazardowej.
Widzę, że więcej pamiętasz niż ja :lol: Dalej jednak ma to niewiele wspólnego z Twoim poprzednim postem, bo pisałeś o niejednej rzeczy, która miała miejsce po 2007 roku, a nigdzie nie zabierałem głosu.
Znamy się nie od dziś i nie wiem co udajesz czy co próbujesz udowodnić, poza tymi wyborami doskonale wiem jak głosowałeś(a o tych pisałeś tutaj na forum) i bynajmniej nie dowiedziałem się tego z rzekomego drugiego źródła. Więc jeszcze raz powiem przestań za przeproszeniem rżnąć głupa.
Pisałem tutaj na forum, że głosuję na przedstawiciela PO ? :boje się:

Kiedyś sobie obiecałem, że nie wdam się w te głupawe przepychanki. Ucinam to w tym momencie. Nie będę rozmawiał w takim stylu, kiedy się mnie coś insynuuje, kiedy próbuje się mnie utoższamiać z jakąś grupą i kiedy próbuje się mnie - jak kolega Mazur (z miernym skutkiem, ale jednak) - obrazić.

Wróć do „Kultura, polityka, wydarzenia”