Ok, będę od dzisiaj tolerancyjny dla nietolerancyjnychTy kpisz sobie w tym momencie? Prawisz coś o tolerancji, to z tego, że tolerancja dla innych poglądów to nie obrażanie innych epitatami czy nie oceniania i nie wyzywanie od najgorszych tego co ma inne poglądy.
Ale nie tolerancja wg. Reda dla innych poglądów= Kto jest za socjalizmem jest sfrustrowany, kto jest za prawicą jest ograniczony.
Genialne!To jest właśnie tolerancja!
Widzę, że więcej pamiętasz niż jaPrzestań za przeproszeniem rżnąć głupa. Po pierwsze dobrze pamiętam jak rozmawialiśmy przed wyborami w 2007 roku i co wówczas prawiłeś. Po drugie dobrze pamiętam co wypisałeś na innym forum o aferze hazardowej.
Pisałem tutaj na forum, że głosuję na przedstawiciela PO ?Znamy się nie od dziś i nie wiem co udajesz czy co próbujesz udowodnić, poza tymi wyborami doskonale wiem jak głosowałeś(a o tych pisałeś tutaj na forum) i bynajmniej nie dowiedziałem się tego z rzekomego drugiego źródła. Więc jeszcze raz powiem przestań za przeproszeniem rżnąć głupa.
Kiedyś sobie obiecałem, że nie wdam się w te głupawe przepychanki. Ucinam to w tym momencie. Nie będę rozmawiał w takim stylu, kiedy się mnie coś insynuuje, kiedy próbuje się mnie utoższamiać z jakąś grupą i kiedy próbuje się mnie - jak kolega Mazur (z miernym skutkiem, ale jednak) - obrazić.