Re: Grupa H - Chile, Hiszpania, Honduras, Szwajcaria

Awatar użytkownika
fieldy
Legenda Futbolu
Legenda Futbolu
Reputacja: 2090

Re: Grupa H - Chile, Hiszpania, Honduras, Szwajcaria

Post autor: fieldy » 21 cze 2010, 18:43

Cholera, Chile gra świetną piłkę, ale z tą nieskutecznością to się Arsenal schować może :lol: Ile tam mieli, z 10 setek ? oglądałem tylko 2 połowię, wiec o kartce pisać nie będę, choć jak usłyszałem, że Behrami, to nie miałem specjalnie wątpliwości, że musiał sobie zasłużył :lol:
Szkoda, że sedziowie się opuscili strasznie, bo początek turnieju mieli wiecej niż dobry. Irytują mnie też to całe udawanie, wczoraj Keita z Kaką, a dziś ten Szwajcar, co w 60 minucie został lekko dotknięty i upadł jak rażony piorunem w twarz :roll:

Zakładam, że Hiszpanie pokonają Honduras (sorry Czesiek :lol: ) przynajmniej różnicą 2 goli, a wtedy mają tyle pkt co Szwajcaria i lepszy bilans bramkowy. Chile wystarczy do awansu remis z Hiszpanią, ale z ich skutecznością o remis będzie ciężko, zwłaszcza że remis nic nie daje Hiszpanom. Będą musieli wygrać, by im Szwajcaria nie uciekła. Jesli Hiszpanie wygrają z Chile, a Szwajcaria z Hondurasem, to o awansie może zdecydować 1 bramka, więc te zmarnowane setki dzisiaj i w meczu z Hondurasem mogą się na Chilijczykach zemścić, czego bym nie chciał, bo fajnie się ich ogląda :]
czemu zakodowałem sobie, że tu jest inaczej niż w ligach i bilans się nie liczy
w Anglii własnie bilans się liczy :P

Wróć do „Piłka nożna na świecie”