Re: Polskie kluby w europejskich pucharach

Awatar użytkownika
MENDEZ
Kluczowy Zawodnik
Kluczowy Zawodnik
Reputacja: 28

Re: Polskie kluby w europejskich pucharach

Post autor: MENDEZ » 21 cze 2010, 22:04

KASZUB

Napisałem Ci na PM-a nie dlatego, żem tchórzem (lol) a dlatego by nie zaśmiecać tego wątku... za co teraz przepraszam adminów :D
KASZUB pisze:Swoja droga niewiele wiesz o ruchu kibicowskim i chuligance wiec to tyle co mialem do przekazania.
hmmm ciekawe... :D cóż mi dodać. Niektórzy wolą vuvuzele i ubrać sie jak choinka, założyć na siebie strój kurczaka i mieć swoje 3 sekundy na telebimie. Inni wolą dopingować swój zespół i tworzyć niezapomnianą atmosfere. Jednym słowem mam nadzieje, że w Gdyni jest więcej tych "mało wiedzących o ruchu kibicowskim" niż takich kumatych jak Ty.
Nie musze już pisać kto zaczyna napinke ;) Zrozum, że są pewnie wytyczne... nie akceptujesz, ok. Ale propaganda na odwrót jest nie na miejscu. Tak jak Ci napisałem na privie - w takim razie jak pójdziesz na Lechie w szalu łączonym (lol) to też uznasz to za "spoko" bo kose to mozesz miec z sąsiadami i nikt Ci nie będzie mówił kogo masz lubić a kogo nie ? hm ?

PS tak, o chuligance mało wiem. Nie kręci mnie sekcja gimnastyczna. Tak jak ich rzadko kręci mecz ;)

Pozdrawiam, EOT. Jak co to daj na priva.

Wróć do „Puchary Europejskie”