Re: Argentyna - Meksyk 1/8

Awatar użytkownika
Jarzinho
Gwiazda
Gwiazda
Reputacja: 16

Re: Argentyna - Meksyk 1/8

Post autor: Jarzinho » 23 cze 2010, 20:22

Argentyny w tym momencie nie mogę sklasyfikować. Z jednej strony trener, którego wyśmiewało tu wielu, wstawiało fajne fotki, mocno krytykowało robiło z niego pajaca nawet pseudo trenera. Tylko ta reprezentacja wygrała 3 spotkania, w ostatnim zagrało 4, których zagrało w podstawowej 11 pierwszego spotkania. W żadnym dla mnie wynik nie był specjalnie zagrożony, a zwycięstwa były jak najbardziej zasłużone. Dalej jestem zdania, ze Anglicy, Włosi, Holendrzy, Francuzi nie zagrali tak pewnego/dobrego spotkania jak Argentyńczycy swój najsłabszy w grupie.
Kogo oni mają na ławkach osoby nad którymi co niektóry tu się spuszcza, z innej strony można powiedzieć gwiazdy same grają, to ponownie dlaczego tak nie jest u innych.
Argentyna nie gra na miarę oczekiwań, jeszcze. Wielu można sporo zarzucić, ustawienie gdzie lewy pomocnik jest prawym obrońcą, a nie pojechali podobno lepsi. Czy Argentyna już jest niespodzianką czy po prostu nadal niewiadomą. :?:
Dla mnie robią to co sobie założyli i będą grali jeszcze lepiej i skuteczniej. Faworyt jest tylko jeden w tym pojedynku i nie widzę większych szans, żeby Meksyk był w stanie długo utrzymywać się w tym spotkaniu. Mają potencjał, ale zdecydowanie gorszy od tego co ekipa Diego.

Wróć do „Piłka nożna na świecie”