Eliminacje do MŚ 2006

Awatar użytkownika
smitu
Lider Drużyny
Lider Drużyny
Reputacja: 0

Post autor: smitu » 31 mar 2005, 16:47

Niggaz pisze:Trochę spóźniłem się z komentarzem w tym temacie bo już wiele zostało powiedziane. Nie wiem czym kierował się Janas ustalając skład na mecz z Irlandią oraz dokonując zmian. Ogólnie to odnosze wrażenie, że wpływ Janasa na dobre wyniki reprezentacji jest znikomy. Wszystko dzieje się jakby przy dużym udziale szczęścia i przypadku. Nigdy nie możemy być pewnie co zobaczymy w kolejnym meczu. Wszystko będzie zależało od dyspozycji piłkarzy tego dnia. Janas ma jakieś dziwnego farta. Jego decyzje są często conajmniej dziwne a mimo to ostatecznie szczęście nas nie opuszcza. Wydaje mi się, że awans mamy prawie pewny ale boje się ewentualnego występu Polaków na mundialu. Pozwolę sobie trochę pospekulować :wink: :P 8) Przyjmijmy, że Polacy zakwalifikowali się do mistrzostw. Kogo tam powoła Janas :?: Może będzie tak podniecony, że skorzysta z sytuacji i zafunduje wypad na imprezke swoim ziomalom typu Karwan, Kałużny, Hajto, ... itp. dla których to ostatnia szansa na pogranie sobie. Ten człowkiek jest do tego zdolny. Jak narazie w kadrze nie gra ten który jest aktualnie lepszy ale ten kogo sobie ubzdura w składzie Janas :roll:
oby ten fart ciagnal sie az po mundial, a tam niech nawet powola baka, gilewicza, olisadebe czy mieciela, ale jak wyjdzie z grupy to mu wybaczymy :D :roll: 8)

Wróć do „Piłka nożna na świecie”