piwus pisze:Zarząd cały czas pracuje, oczywiście oprócz tych chwil kiedy podkradają zawodnikówChiotis pisze:luca pisze:
a co było zanim się pojawił???
No był to solidny klub nieuzależniony od jednej postaci teraz sytuacja moze sie diametralnie odmienić gdy Abramowich sobie powie np. teraz wsadze kasę w co innego i wyciągam kasę z Chelsea. Sprzeda Terrego(najlepszy obrońca angielski zaraz po Rio) i spółkę a Chelsea będzie w opałach jak Leeds więc nie porównuj tego co było z pzred inwestycjami Abramowicza i tego co może się stać gdy ten odejdzie bo to jest torchę błędne myślenie. Ja tam bym chciał żeby chelsea była jak najdłużej silna bo to jest tak jak z kolarskim peletonem inne drużyny gonią i mam nadzieję że ten pościg bardzo szybko się skończy.![]()
![]()
, nad planem awaryjnym w razie odwrotu kapitału Romka, lub złapania go przez rosyjską skarbówkę
. Nie podam ci przykładów z głowy, nawet Jasnie Kupujący Abramovic, na pokaz zabezpiecza klub przed tym. Zerwał ostatnio umowę z Umbro (?) na rzecz Adiddasa (?), zapłacił za to, ale w kilkuletnim przekroju opłaci się to.
Cięzko mi podać sensowne przykłady na biegu, ale wszyscy sobie zdają sprawę, co by było gdyby Romusiowi się zabawka znudziła i robią wszytko, by chować przed nim niezależny kapitał.
To się nazywa śmieszny klub. Właśni działacze boją się człowieka, dla którego pracują.
A co do kary dla Mourinho, to małe bubu jeśli udowodnią mu kontakty z Cole'm. Nie tylko Cole dostanie bana na pracę w Anglii.
I wtedy Jose wróci do Porto i wszyscy bedą czekać na kolejne potknięcia...
zaraz to jose tez moze dostac bana ?? myslalem ze tylko zawodnik moze otrzymac takie wynagrodzenia za konszachty z diablem
a co do cole'a to nawet dobrze w koncu moze odejdzie z arsenalu np do realu