A oni już tego nie pokazali.ptt pisze:Mam nadzieję, że Anglicy pokażą po co przyjechali na mundial, wyeliminują Niemców, po czym w kolejnej rundzie dostaną baty od Argentyny
Dwie najbardziej znienawidzone przeze mnie reprezentacje. To, że Anglików uważam za totalne drewienka(dobra nie każdego) i brak potencjału na przynajmniej ćwierćfinał mistrzostw świata to będę kibicował reprezentacji Świata pod szyldem Niemiec. Niemcy fajnie zaczęli, choć za szybko wielu ich uznało za dobrze poukładano drużynę i gotową na sukces, jednak mają wg. mnie lepszych zawodników, pewniejszą drugą linię i mimo wszystko jakiś pomysł w grze do przodu. Sam zespól także jest lepiej ustawiony taktycznie. Oczywiście liczę, że Fabio nie wyjedzie z żadnym z ustawień z dwóch pierwszych spotkań i coś Angole sobą zaprezentują, niech coś pozytywnego po sobie zostawią.
Ewentualne trafienie na Argentynę przez którąś z ekip będzie miało swoje podteksty. Beckham jeszcze jest na ławie, a kilku Argentyńczyków nie zapomniało o MŚ w 2006 i spotkaniu z Niemcami. Jednak najpierw i ekipa Diego musi awansować.