Włochy - Transfery (zbiorczy)

Awatar użytkownika
_*For_zaza_Milan*_
Moderator
Moderator
Reputacja: 0

Post autor: _*For_zaza_Milan*_ » 31 mar 2005, 18:37

Włoski mnie zagieli dzisiaj ale Hiszpanie jeszcze bardziej ....

Jeden z Włoskich portali knuje że Kahka odejdzie do Chelsea za Hernana. Próbója tą teze uzasadnić transferem Janlulovskiego i ze bedzie grał w Milanie na lewym skrzydle defensywy. Ale ja czytałem ostatnio Ancelotti i działacze nie zgodził sie na sprzedaż Kakhy i mają zapłacić za Crespo gotówke w całości. Druga sprawa że Romek i Mourinho ma juz Cole z kieszeni niby. Także nie wierze i mam nadzieje że nie dojdzie do żadnych wymiań.

Pirlo namawia kolege z czasów U21 do przonosin a bardzie do tego by Milan działał. Baronio jest graczem Chievo ale wypożyczonym z Lazio jak sie nie myle. Moga go "kąsnąć" za stosunkowo małe pieniądze. A to pozycja Andrei i bdzie miał zmienika jak chceli by każdy miał alternatywe. Muszą tak zrobic do gra Ambro czy Rui Costy na tej pozycji nie jest rewelacyjna Vikasha móg bardzie próbować tam ....

Ciekawe jest też to że Cassati był by do pozystania. Jak pisali Włosi wczoraj Milan ma chrapke na niego i Juve ale że to Lecce i Zdenek i maja naszego Dalla Bone to można sie spodziwać że sie dogadaja. Cool gracz na prawą flanke - dobre wrzut i uderzenie długie piłki miodzić :D powolanie do kadry dostał ostatnio ... Ale jak by mieli działać to lepiej nadal wypożyczyc Samuela do Lecce i dopłacić bo Zdenek nie straci kluczowego gracza i zyske kaske :D lepiej tak niz zrobic wymiana do Dalla Bonna jeszcze młody ...

Ale ta plota jest max no w koncu Marca :D Marca:

Pirlo blisko Realu

Menedżer Andrei Pirlo na łamach hiszpańskiego dziennika „Marca” ujawnia, iż jego klient być może trafi latem do Realu Madryt!

Włoski pomocnik ostatnio jest w niebywałej formie. Po dwóch pięknych golach z rzutów wolnych w spotkaniu ze Szkocją, zawodnikiem zainteresowanych jest kilka europejskich klubów.

Podobno Hiszpanie już pytali o cenę Włocha, dlatego ostatnio tematem nr 1 na San Siro jest przedłużenie kontraktu z Pirlo. Piłkarz ma umowę do 2008 roku, ale działacze drużyny chcą, aby zawodnik zarabiał więcej i został u nich do 2010 roku

Aż mnie zadkało ze śmiechu.. Nic wiecej nie watro pisać ....

Wróć do „Włochy”