Re: 1/8 finału: Hiszpania - Portugalia

Awatar użytkownika
Mentor
Zajebiaszczo
Reputacja: 18

Re: 1/8 finału: Hiszpania - Portugalia

Post autor: Mentor » 26 cze 2010, 12:23

Ronaldo z Korę zaczął grać zespołowo po tym jak wcześniej grał sam :P Nie mógł strzelić więc uznał, że asysta też ujdzie.
grzegorzfcb pisze:W rep Hiszpanii poziom z euro 2008 trzymają tylko Villa i Iniesta jeśli chodzi o graczy ofensywnych. Torres po kontuzji, Cesc też. Silva bez formy, Xavi jest zjechany sezonem, a Sennę z Euro to chyba tylko Javier Mascherano byłby w stanie zastąpić
Busquets gra dobrze i zamyka usta krytykom. Wyróżniał go również sam trener a więc nie wiem skąd aluzja do braku Senny. Akurat na pozycji defensywnego pomocnika Hiszpanie nie mają problemu. Mnie najbardziej irytuje Torres. Totalnie bezproduktywny a przy takim potencjale kadrowym nietrudno byłoby wstawić kogoś pożytecznego. No i Pedro już pewnie nie pogra :/ Przed Mundialem nie liczyłem oczywiście na jakieś minuty z jego udziałem, ale w sparingach wypadał bardzo dobrze więc mógłby czasem wejść na ostatnie 10 minut.

Hiszpania trochę zawodzi, ale w meczu z Portugalią pozostają faworytem jak dla mnie. Nie jakimś bardzo zdecydowanym, ale jednak faworytem.

Wróć do „Piłka nożna na świecie”