"Święta Wojna na San Siro" ...

Awatar użytkownika
_*For_zaza_Milan*_
Moderator
Moderator
Reputacja: 0

Post autor: _*For_zaza_Milan*_ » 31 mar 2005, 19:01

Ważne jest to że o awansie zadecyduje dwumecz .....

Mam nadzieje że Sheva szybko zacznie prezentować forme z przed kontuzji. Jak pomyśle o tym że przed meczem z Lazio nie grał troche wszedł na boisko w 60 minucie gdy Milan przegrywał 1:0 i po 6 minutch wykonał wolnego z 35 prawie. Takiego wolnego że Perruzi w bramce bił brawo :D To wiem że Andriy po swojemu pali sie do gry. Kaka odpocznie w meczu z Brescia, Jaap też bo kartki czyli nie bedzie problemu. Wraca do gry Nesta jest już Dhorasoo i Simic. Crespo obudził sie w najlepszym momęcie sezonu, wraca Pippo do fomry. Same + :D

O wyniku znów zadecydują poszczególne błedy. Uważałem tak przed drugim meczem ligowym i okazało sie to trafne. Liczby nie graja jak to sie mówi ale liczby tez nie kłamią :D Ważne bedzie zagrać swoje i w defensywie i ofensywie. Teraz to Inter znów jest pod presja wiekszą presja kibiców i presia Morratiego który nie tak dawno mówił o scudetto teraz juz nie scudetto tylko LM także ja sie dziwie wypowiedzia nie których pilkarz Interu bo oni sami na siebie narzucaja dodatkową presje. Nesta w Milanie nie przegrał jeszcze derbów Mediolanu, Vieri nie wygrał w Interze. mam nadzieje że talizmany beda działać :D

**CZAS I BOISKO POKAŻE WSZYSTKO**

Wróć do „Włochy”