Re: Lech Poznań (zbiorczy)

Awatar użytkownika
Jarzinho
Gwiazda
Gwiazda
Reputacja: 16

Re: Lech Poznań (zbiorczy)

Post autor: Jarzinho » 26 cze 2010, 20:51

Lech zremisował w pierwszym spotkaniu towarzyskim w przygotowaniach do nowego sezon jak i spotkań z Interem Baku w eliminacjach LM. Mecz nie dał nic nowego odnośnie Kolejorza. Zapotoka jak był do dupy tak nadal jest. Osobiście już przestałem się tym przejmować, bo czego oczekiwać po chłopie, który złapał w kwadrans kontuzję, a trener powiedział że to mu wystarcza. Fajnie zaprezentował się ten cały Rudnevs, szukał gry, dochodził do sytuacji podbramkowych, a zespołowi także dobrze wychodziła współpraca z nim. Jakiś to materiał na niezłego zawodnika jest, ale na naszą ligę.

Odchodząc od tego spokojnie już można napisać, ze Lech nie wyciągnął żadnych wniosków z wcześniejszych lat i wpadek polskich ekip. Pierwsze spotkanie, a tu nie widać żadnego wzmocnienia bo ten cały Łotysz przyjechał na testy i nie jest pewne czy pozostanie. Zaraz przyjdzie kolejne zgrupowanie, pierwsze pojedynki w LM i będzie ponownie dupa zbita i wstyd. Więcej się spodziewałem. Lech z tą kadrą nawet o mistrzostwo nie powalczy, bez napastnika. :roll:
Wiadomo, że nikogo z BATE Lechowi nie uda się wyciągnąć, chyba dopiero jak ci odpadną w eliminacjach, ale jaki to wtedy będzie miało sens. Nie uda się ściągnąć ani Sobiecha ani Sadloka. O reszcie, którymi Lech jest zainteresowany nie mam pojęcia. Być może jest tak, że Lech dokonał wzmocnień, ale kupił takich zawodników, którzy są jeszcze na Mundialu. :rotfl: Nie no panowie do roboty, bo przespali już miesiąc, a zaraz się obudzą z ręką w nocniku.

A... był jeden zawodnik nowy(wzmocnienie) tylko tyle go było widać, że teraz sobie przypomniałem jego nazwisko. Kiełb.

Wróć do „Polska”