no ja nie wiem, czy Friedrich z Mertesackerem zapewnią czyste konto w rywalizacji z Messim, Higuainem i Tevezem, jedno jest pewne - będzie kapitalne spotkanie, może nawet dzisiejsze przebije, kto wie - ale muszą najpierw chłopcy Diego przejść MeksykEbi pisze:Po dzisiajszych doświadczeniach i stracie dwóch goli nie pozwolą sobie na coś takiego z Argentyną.
Ciekawostka, by opta stats: Wayne Rooney has lost the ball by being tackled in possession more often than any other player at the 2010
To nie był turniej Roo
Winę ponosi Capello, który sam chyba nie wiedział jak ta drużyna ma wyglądać. Niby stawia na Greena, ale po pierwszym błędzie, zmienia bramkarza. Potem wyciąga z kapelusza Carraghera, ale jak ten wraca z zawieszenia, to i tak nie gra. Heskey zaczyna mundial, by po chwili stracić miejsce w składzie na rzecz Defoe. Lennon to samo - zaczyna turniej, by po 1 meczu wypaść ze składu. Gdzie tu sens, gdzie logika ? Capello nie miał pomysłu na drużynę, za co on tę kasę trzepał ?
tak słyszałem,Mentor pisze:Jak wygląda z punktu widzenia przepisów pierwszy gol? Przy wybiciu z piątki nie ma spalonego?
bo Wenger nie lubi wydawać kasy, to raz. Dwa - Schwarzer ma 37 i jeszcze nie przyszedłI mam jeszcze pytanie do fieldy'ego (ogólnie kibiców Arsenalu):
Dlaczego Wenger kupuje 39-letniego staruszka na bramkę, zamiast wydać trochę więcej kasy i mieć perspektywicznego bramkarza, którego można by było później sprzedać do np. Realu za większą jeszcze kasę. Myślę tutaj o Neuerze. Chłopak ma talent. United w sumie też mogłoby go sobie sprowadzić.