Re: 1/8 finału: Niemcy - Anglia

Awatar użytkownika
Jarzinho
Gwiazda
Gwiazda
Reputacja: 16

Re: 1/8 finału: Niemcy - Anglia

Post autor: Jarzinho » 27 cze 2010, 20:23

Kamil232 pisze:Mówisz, że Niemcy mają lepszych piłkarzy, wyśmiewasz Anglików tylko na podstawie wyczynów w reprezentacji? Żartujesz sobie? Chyba oceniając piłkarzy należało by wziąć pod uwagę to co robią co tydzień przez cały rok, a nie na podstawie 2 tyg raz na 4 lata? Wg. twojej teorii taki Podolski jest lepszy od Roo gdzieś o pare klas...
O Rooneyu praktycznie nigdy się nie wypowiadam i nadal tak będę robił. Wyśmiewam Anglików od kiedy, po dzisiejszym spotkaniu- brednie. Po każdym grupowym, na innych turniejach, po sparingu z Hiszpanią itd...
MGiggs pisze:Jarzinho jest wręcz niesamowity w swoich pogladach przy okazji na konkrety nie podajesz argumentow.Ktorzy pilkarze gebelsow sa lepsi od Angielskich ,konkrety?
W czym sa lepsi, co pokazali w swojej karierze.Zapytam jeszcze raz, czy kopacze z RPA sa lepsi od Francji a slowacy od itali, Pytam bo kuzwa mac do Ciebie trzeba 10 razy napisac pytanie bys odpowiedzial na nie a nie pisal bzdurach o zadluzonych klubach :rotfl:
Jesli Anglia przegrala bo ma slabych graczy od Niemiec to wlosi sa gorsi od slowakow. Jesli jak sam piszesz Messi odpadnie z niemcami uznasz ze jest slabszy od graczy niemiec? czy ty potrafisz zrozumiec ze Rooney gra duzo slabiej w kadrze?
Co ty pierd....lisz o pompowaniu na wilekich graczy? Lampard Roo Gerrard to wielcy pilkarze od lat. Klose strzela 2 gole na sezon z Podolskim a Fridrich stacza herte do 2 ligi. o czym ty czlowieku piszesz?
wymien pilkarzy lepszych od anglikow, konkrety, odnies sie do włoch francji rpa, napisz czy usa jest lepsze od hiszpani skoro ich ograli rok temui czy szwajcarzy sla lepsi od hiszpanow. Pisz konkrety a pozniej przejdz do zadluzonych pilkarzy z klubow ktore ich napompowaly na gwiazdy
Który zawodnik lepszy- każdy który dzisiaj zagrał w tym spotkaniu. Co pokazali w swojej karierze, sprawdź, który z nich ma medale za turnieje Euro czy MŚ i później porównaj ich z każdym Anglikiem którego masz w kadrze. Jasne, ze taki Mesut nie ma mistrzostwa, ale w czym dzisiaj był gorszy od Gerrarda czy Lamparda. Khedira, który i tak był dzisiaj słaby, ale nie gorszy od Barryego.
Już Ci napisałem nie będę porównywać tutaj Włoch i Francuzów czy Hiszpanów, a tym bardziej w kontekście reprezentacji Anglii, bo oni swoją klasę pokazali, może nie w RPA, ale wcześniej, a ty mi napisz gdzie pokazali coś takiego Anglicy.
Jak ja mam mówić o wielkich piłkarzach angielskich skoro oni zawodzą na każdym turnieju, teraz to już nie znajdą lepszego trenera, bo skoro Capello nie potrafił to kto będzie potrafił.
Podkreślam to 3 czy 4 raz nie piszę o Anglikach w kontekście tego spotkania, więc dlaczego mam odnosić się do spotkań innych kadr w jakimś spotkaniu czy nawet turnieju. Druga sprawa podkreślam, ze nie piszę to o wyczynach zawodników w klubach. Być może to do was nie dociera, ale nie będę tego kolejnego razu pisać.
Napompowana reprezentacja odpada z hukiem i tyle. W żadnym spotkaniu nie widziałem wielkich piłkarzy, a już z pewnością nie reprezentacji. Tej nie widziałem od... nigdy.
Nie odnoszę się szerzej także do tematu Hiszpania- Chile bo był czas na te spotkanie, a skoro nie ma przykładów tylko opinia. to ciężko mi to zweryfikować. Co mam całe spotkanie oglądać ponownie, bo jakiś frustrat po obejrzeniu wizytówki Premiership napisze, ze gubili obrońcy linie. Anglicy gubili w każdym spotkaniu grupowym przeciwko potęgą. Ze Szwajcarią defensywa miała tyle problemu co dzisiaj w 36 minucie Anglicy z samym Klose.
PS> pisałem o zadłużonych klubach, a nie piłkarzach(być może popełniłem błąd)

Wróć do „Piłka nożna na świecie”