Ja żadnej oficjalnej informacji na ten temat nie znalazłem, jedynie komentatorzy TVP wspominali o tym przy okazji ostatniego spotkania Kamerunu w RPA. Ludziom, którzy nazywają byłego prezydenta USA Bobem Clintonem nie uwierzęMaciek (interista) pisze:Poprosze o linka potwierdzajacego ta informacje bo sam szukalem i nic nie znalazlem.kubaokocim pisze:Etoo zakończył karierę reprezentacyjną co jest tylko dobrą wiadomością dla Interu
Ciekawa wypowiedź znafcy futbolu - Luciano Moggiego, że to wina Interu, że Włosi odpadli w fazie grupowej mistrzostw świata. Ja myślałem, że to Lippi jest selekcjonerem Squadry Azzura i to on oparł drużynę o zawodników zespołu, który zaliczył najgorszy sezon w swojej historii. Widać człowiek uczy się przez całe życie
Mistrzostwa wchodzą w decydującą fazę i coraz bliżej do otwarci mercato. Dość szybko zrobiło się głośno o Elano, ale tak samo szybko sprawa ucichła. Rozwiązała się również sprawa z Milito, który ponoć podpisał lub ma podpisać nową umowę. Maicon mimo wszystko nas opuści, a w jego miejsce pewnie sprowadzimy kogoś z tercetu Rafinha, van der Viel lub Sagna lub też wzmocnimy lewą flankę pozostawiając prawą stronę Zanettiemu i Santonowi. Mimo wszystko ta druga opcja jest mi bliższa. Santon, jeśli ominą go kontuzje, to ma przed sobą ciekawą przyszłość i szkoda byłoby to zaprzepaścić zmuszając go do gry na mniej naturalnej dla niego pozycji.
BTW w prasie pojawiła się informacja, mam nadzieję, że bliżej jej do plotki, że jesteśmy gotowi oddać Cambiasso w ramach rozliczenia za Mascherano