Eliminacje do MŚ 2006

Awatar użytkownika
cloner
Legenda Futbolu
Legenda Futbolu
Reputacja: 8703
Kontakt:

Post autor: cloner » 31 mar 2005, 20:40

Pisakk pisze: Nawet moja sąsiadka, kobitka w podeszłym wieku widziała, że Rasiak to drewno (serio historia - słyszałem jej wypowiedź :wink: ) ale "czołowy strzelec Derby" może liczyć na występy w kadrze. Teraz cała Polska widziała, że Rasiak to by z Kałużnym tartak mógł otworzyć :lol: , ale Janas stwierdza, że jest z niego zadowolony. 38 mln Polaków się myli i tylko pan selekcjoner ma rację?
nie zgadzam sie z tym ze Rasiak jest slaby !! a powiesz mi kiedy ten Rasiak mial strzelic bramke ?? przeciez gral teraz znowu tylko 15min !! Frankowski gral caly mecz i jakos nic nie strzelil, a Zurawski gdyby nie ten gol, to bylby jednym ze slabszym na boisku !! Oceniajac takze gre reszty pilkarzy trzeba uczciwie przyznac ze Krzynowek popelnil w tym meczu wiecej bledow niz we wszystkich poprzednich razem !! to samo Szymkowiak !! i jeszcze jedno - powiedzcie mi czego Wy oczekujecie od Kałużnego ?? wszyscy chcecie by gral super, przeciez nie zawsze mozna grac na wysokim poziomie, jak strzelil gola (chyba z Austria) to wszyscy sie cieszyli, a teraz, ale to jest normalne wsrod kibicow, jak cos nie wychodzi, to wszyscy opieprzaja i sie odwracaja od pilkarzy, a jak wychodzi to wychwalaja ponad wszystko :D
Ktos tam pisal ze Karwan rozegral slaby mecz, no jak czytam to mi sie slabo robi, to moze Kosowski z Azerami rozegral lepszy mecz ?? a moze przypomniec Wam piekna indywidualna sytuacja Karwana z lewej strony ?? (tylko mi nie piszcie ze Kosa strzelil gola) :D

jak wpadne na cos ciekawego to jeszcze dodam

pozdro

Wróć do „Piłka nożna na świecie”