Eliminacje do MŚ 2006

Awatar użytkownika
Mentor
Zajebiaszczo
Reputacja: 18

Post autor: Mentor » 31 mar 2005, 21:00

Cloner to będzie post do Ciebie :wink:

Chcesz w kadrze Gilewicza i Mięciela. Pozwolę sobie zapytać z kogo :?: Żaden argument nie przekona mnie, że są oni lepsi od Frankowskiego, Żurawskiego czy nawet Saganowskiego. To, że grają za granicą niczego nie tłumaczy. Ale pisz śmiało. Ciekaw jestem :wink:

Nie zgadzasz się, że Grzegorz 'niebezpieczna prędkość' Rasiak jest słaby. No dobra - masz do tego prawo. Ja jednak swoje wiem a mianowicie to, że pinokio nie spisuje się dobrze w reprezentacji a to, że strzela (strzelał :?: ) bramki w Derby to inna kwestia. Ciekaw jestem jak on to robi. Może kopią mu piłką w głowę (znaczy w koronę drzewa :lol: :wink: ). W każdym bądź razie mamy lepszych napastników moim zdaniem.

Piszesz o Kałużnym, że nie zawsze można wymagać gry na wysokim poziomie. No więc ja zapytam kiedy ostatnio ten wysoki poziom Radek zaprezentował :?: Reprezentacja to już nie dla niego. Zrobił swoje i dziękuje mu za to a teraz papa.

Słaby mecz Karwana tłumaczysz tym, że Kosa nie zagrał wcale lepiej z Azerami (to prawda) albo, że miał jedną ładną akcję (to też prawda). Ale akurat większość osób nie chce w kadrze wcale Kosowskiego tylko Smolarka a jedna akcja na cały mecz to za mało.

Miotają mną jeszcze pewne wątpliwości dotyczące Twoich postów. Mianowicie czasem odnoszę wrażenie, że wiele z tego co piszesz to ironia i prowokacja. Ostatnio jednak kiedy widzę, że każdy post taki jest postanowiłem odpowiedzieć. Złapałem się w pułapkę czy też nie :?: :wink:

Wróć do „Piłka nożna na świecie”