Re: Juventus Turyn cz.2 (zbiorczy)

Awatar użytkownika
Boromir
Shadow stalker
Reputacja: 6639

Re: Juventus Turyn cz.2 (zbiorczy)

Post autor: Boromir » 29 cze 2010, 13:12

W kwestii Primavery to mam nadzieję, że obecny zastój (o ile można to tak nazwać, Marchisio, Gio i De Ceglie wypłynęli 3 lata temu, od tamtego czasu nic) to cisza przed burzą. Rossi prezentował się fenomenalnie rok temu i od tamtej pory jestem jego fanem, szkoda kontuzji, Yago zaliczył chyba asystę w sparingu z Milanem i jest to niewątpliwie wielki talent (ze szkółki Barcelony). Ariaudo coraz śmielej poczyna sobie w Cagliari (szkoda, że oddaliśmy połówkę jego kart). Immobile już zaliczał minuty w pierwszym zespole i został królem strzelców Viareggio więc wszystko jeszcze przed nim. Daud był królem strzelców rok wcześniej, tyle, że on był już wypożyczany i radził sobie średnio. Młody Giovinco, młody Boniperti, Marrone (zdążył już żółtko w Serie A załapać), Esposito... Jest ich trochę, Marotta powiedział, że wierzy w naszą młodzież więc może Del Neri zdecyduje się na kogoś postawić. Bardzo chciałbym wprowadzenia zasady 6+5, znacznie zwiększyłoby to wydatki na wychowanków, a nie powiem że jakość wychowanków jest dla mnie jakimś wyznacznikiem jakości klubu.

Wróć do „Włochy”