Zaczne od koncaNiggaz pisze:Cloner to będzie post do Ciebie![]()
Chcesz w kadrze Gilewicza i Mięciela. Pozwolę sobie zapytać z kogoŻaden argument nie przekona mnie, że są oni lepsi od Frankowskiego, Żurawskiego czy nawet Saganowskiego. To, że grają za granicą niczego nie tłumaczy. Ale pisz śmiało. Ciekaw jestem
![]()
Nie zgadzasz się, że Grzegorz 'niebezpieczna prędkość' Rasiak jest słaby. No dobra - masz do tego prawo. Ja jednak swoje wiem a mianowicie to, że pinokio nie spisuje się dobrze w reprezentacji a to, że strzela (strzelał) bramki w Derby to inna kwestia. Ciekaw jestem jak on to robi. Może kopią mu piłką w głowę (znaczy w koronę drzewa
![]()
). W każdym bądź razie mamy lepszych napastników moim zdaniem.
Piszesz o Kałużnym, że nie zawsze można wymagać gry na wysokim poziomie. No więc ja zapytam kiedy ostatnio ten wysoki poziom Radek zaprezentowałReprezentacja to już nie dla niego. Zrobił swoje i dziękuje mu za to a teraz papa.
Słaby mecz Karwana tłumaczysz tym, że Kosa nie zagrał wcale lepiej z Azerami (to prawda) albo, że miał jedną ładną akcję (to też prawda). Ale akurat większość osób nie chce w kadrze wcale Kosowskiego tylko Smolarka a jedna akcja na cały mecz to za mało.
Miotają mną jeszcze pewne wątpliwości dotyczące Twoich postów. Mianowicie czasem odnoszę wrażenie, że wiele z tego co piszesz to ironia i prowokacja. Ostatnio jednak kiedy widzę, że każdy post taki jest postanowiłem odpowiedzieć. Złapałem się w pułapkę czy też nie![]()
a teraz chronologicznie : tak, chce w kadrze Mieciela i Gilewicza, pierwszy chlopak jest moim idolem i uwazam ze zle sie stalo ze nie byl on zbytnio czesto powolywany do kadry, nawet gry gral fenomenalnie w Legii, czy dobrze w Bundeslidze czy srednio w lidze greckiej, zero odzewu ze strony trenerow !! a Gilewicz - gra w Austrii Wieden i samym faktem zasluguje na sprawdzenie go w kadrze, bo niby czemu gra Mila, skoro on nie lapie sie nawet na lawke, a Gilewicz gra (wchodzi z lawki, w lidze gra w 1.skladzie czesto), teraz pora na mojego faworyta Rasiaka, odkad wywalili go z Groclinu zaczalem mu kibicowac i bardzo sie ciesze z jego bramek w Derby Country, oby jego klub awansowal do Premiership i wtedy trener nie bedzie mial wyboru i bedzie musial stawiac na niego !! a to ze Grzegorz nie strzela bramke w reprezentacji to dlatego ze on w niej malo gra !! Kaluzny gra dobrze, moze 2.liga niemiecka to nie jest zbyt wysoki poziom, ale powiedz mi kto wg Ciebie powinien grac na srodku pomocy ?? tylko nie pisz ze Mila
Kosowski jest slaby, Karwan musial zagrac, a to dlatego ze w lidze gra coraz to lepiej - a pilkarz w polskiej lidze wcale nie jest gorszy od pilkarza z ligi zagranicznej
Zapomnialem wspomniec o Saganowskim - bylem krotko w szoku jak sie dowiedzialem ze nawet na lawce go nie bylo w meczu z Irlandia, wynika z tego tylko jedno : graj w Wisle to bedziesz powolywany bardzo czesto
pozdro