Re: 1/4 finału Argentyna-Niemcy

Awatar użytkownika
Morelas
Skład B
Skład B
Reputacja: 0

Re: 1/4 finału Argentyna-Niemcy

Post autor: Morelas » 30 cze 2010, 9:46

Do składu wróci również Jonas, co oznacza, że Albicelestes zagrają dwójką napastników - Messim i Higuainem, a Tevez wędruje na ławkę
Według mnie jednak bedzie bez zmian- Tevez,Messi,Higuain, Tevez na ławkę? z jakiego powodu?
W obronie ma być bez zmian: Ota, Burdisso, Demichelis, Heinze. Samuel już jest zdrowy, ale będzie na ławce rezerwowych. Może nie jest jeszcze w pełni sił, albo coś takiego. Szkoda, bo jeśli chodzi o defensywę, to aż prosi się, żeby Samuel zastąpił Demichelisa, który zawalił Argentynie obie stracone bramki na tych mistrzostwach
zgadzam się w części, Samuel ma być gotowy na mecz, jednak znajac życie to Diego nie posadzi na ławie Demichelisa, ja bym go jednak mimo wszystko zestawił w środku obrony kimś z dwójki Samuel-Burdisso ponieważ "znaja" się jednak z Klose i Podolskim lepiej niż np. Burdisso.
Poldi będzie miał na przeciwko siebie Otamendego, więc liczę, że Nico kilka razy go przetrąci i odechce mu się szaleć
Ja myśle że to Otamendi może byc najsłabszym punktem argentyny w tym meczu, oby tak tak się nie stało bo do tej pory gra naprawde więcej niż przyzwoicie.
Higuain będzie człapał po polu karnym czekając na piłkę, tylko że w takim meczu może się nie doczekać
Według mnie Higuain to podstawa obok Messiego w ofensywie Agentyńczyków, a w meczu będzie miał te 2-3 sytuacje, oby go tylko skuteczność nie zawiodła tak jak to było w meczu z Nigerią.

Wróć do „Piłka nożna na świecie”