Re: Real Madryt (zbiorczy) (cz.2)

Awatar użytkownika
Jarzinho
Gwiazda
Gwiazda
Reputacja: 16

Re: Real Madryt (zbiorczy) (cz.2)

Post autor: Jarzinho » 01 lip 2010, 20:57

RealFan pisze:Tak dobry jak Maicon nie jest, ale kto jest? Nikt. Philipp "sięgam napastnikowi do klaty" Lahm jest fajny przede wszystkim ze względu na wszechstronność i grę do przodu, ale wybitnym obrońcą wcale nie jest. Bo do Maicona porównywać nie można nikogo. Jest po prostu najlepszy i moim zdaniem mógłby nawet dostać Złotą Piłkę i najlepszego piłkarza roku FIFA. Zasłużył sobie.
Ty napisz, że byłeś ujarany i z tym wzrostem tak wyszło. Myślę, że nic głupszego na tym forum nie napisałeś.
RealFan pisze:Zapierałbyś się w jego obronie rękami i nogami, a tak Jarzinho czasem sobie coś pobrzdęka i opinia w świat idzie.
Akurat ja lubię Ramosa, nie cenię jego umiejętności taktycznych, bo daje mi ku temu powody, ale myślę, że jego przyszłość to środek obrony. Tak samo może być już niedługo w reprezentacji. Nie żeby wygryzł kogoś z obecnego duetu, ale ja myślę, że dla Carlesa Euro2012 będzie ostatnią przygodą z kadrą. Choć wcale tak być nie musi. No chyba że Azpilicueta rozczaruje mnie tak jak Asier del Horno.

Wróć do „Hiszpania”