Łooo chopie ja przy Tobie to przedszkolak. Chylę czoła przed Tobą mistrzu...cloner pisze: Podsumowujac moje posty - ja nadal czekam :
1.kiedy Rasiak zagra 90minut w reprezentacji,
2.kiedy Janas powola Gilewicza oraz Mieciela,
3.kiedy Kałużny strzeli kolejnego gola w meczu o punkty (moze wtedy 4.bedzie mniej ludzi na niego marudzic),
5.kiedy Dudek sie osmieszy i zastapi go Boruc,
6.kiedy Kłos nie bedzie grac na srodku obrony
7.kiedy Krzynowek nie zagra w reprezentacji 90minut
8.i na wiele innych
Pozdro
Napinacz-kozak-prowokator
Pozwoliłem sobie zaingerować w Twój post, coby łatwiej misię, było w bzdurach odnajdywać (moich oczywście, żeby nie było
1. "Pierwsza luta w pysk-tak się zaczyna prolog"
Trzeba go było wypuścić na cały mecz z Autrią i Walią
Franek? To niska chudzina? Rasiak ma wspaniałe warunki, tylko, że były atutem wyłącznie na podwórku z kolegami. Cudowna gra tyłem do bramki, wspaniała kontrola piłki (nie patrzy na nią tylko jak prowadzi ją ktoś inny
Przeciwnicy Franka (jush ich nie ma) nazywali go kiedyś sępem pola karnego. Rasiak to sęp, zwiewny i zwinny, prawdziwa brzózka pola karnego...
2. "Gdybym był ślepy niszczyłbym MC brajlem". Niestety ci dwaj, nie są ślepi. Niszczyliby tylko w przypadku wetnięcia korka w oko przeciwnikowi.
Ale podobała misie Twoja argumentacja, o tym, że chcesz zobaczyć żel i strzały z przewrotki: "zreszta powiedzcie mi ktory z Was nie chcialby zobaczyc kilogramy zelu albo proby oddania strzalu z przewrotki tak potrafi tylko Mieciel". Boruc też ma niezły żel, powoli odnajduję klucz Twojego rozumowania. A na środku Szymkowiak jeśli słyszałeś kiedyś o nim
3. "Próbując zrozumieć przez 24 godziny" jak duży kredyt zaufania dostaje piłkarz grający w 3 ligowych rezerwach Leverkusen, będący zapchajdziurą, za strzelenie JEDNEGO! gol? Oczywiście udowodnił klasę przechodzą do drugoligowca
4. "Dobra wyłącz to" i przestań płakać
5. "Nie jestem najmądrzejszy, lecz swoje mi wpojono" i znam polską zawiść. Dudek zbyt dobry? Kłuje w oczka?
6. Kiedy Głowacki przestanie strzelać samobóje w meczu z Anglią. Wiem ja tesh bym wolał Jóźwiaka, ale Janas jakiś nietolerancyjny, dla Bereta
7. "Wypłatę zgarnął Bóg" dla Krzynówka nic nie zostało
8.np. Ekipę Gumisiów, zamiast tych brzydkich wiślaków, co nie umieją grać
Dziękuje O.S.T.Rowi za inspirację
I przepraszam, że zauważyłem tentemat tk późno