Nie lubie jak ktos ingeruje w moje posty, no ale trudno, stalo siepiwus pisze: Łooo chopie ja przy Tobie to przedszkolak. Chylę czoła przed Tobą mistrzu...
Napinacz-kozak-prowokator. Demoniczny jesteś
...
. Takiego tu jeszcze nie widziałem
Pozwoliłem sobie zaingerować w Twój post, coby łatwiej misię, było w bzdurach odnajdywać (moich oczywście, żeby nie było).
1. "Pierwsza luta w pysk-tak się zaczyna prolog"
Trzeba go było wypuścić na cały mecz z Autrią i Walią.
Franek? To niska chudzina? Rasiak ma wspaniałe warunki, tylko, że były atutem wyłącznie na podwórku z kolegami. Cudowna gra tyłem do bramki, wspaniała kontrola piłki (nie patrzy na nią tylko jak prowadzi ją ktoś inny). W reprezentacji nie strzela, bo Janas tak wyćwiczył u naszych piłkarzy automatyzmy w grze, że mamy błąd na błędzie, bo ustawienie jest dość przypadkowe. W związku z tym pan Rasiak musiałby się wykazywać inwencją, a jak wspomniałem on nawet tyłem do bramki nie potrafi grać. Pan Rasiak, gdyby wróciłby się po straconą piłkę (oczywiście tylko koledzy ją tracą no nie
), umarłby z przepracowania.
Przeciwnicy Franka (jush ich nie ma) nazywali go kiedyś sępem pola karnego. Rasiak to sęp, zwiewny i zwinny, prawdziwa brzózka pola karnego...
2. "Gdybym był ślepy niszczyłbym MC brajlem". Niestety ci dwaj, nie są ślepi. Niszczyliby tylko w przypadku wetnięcia korka w oko przeciwnikowi.
Ale podobała misie Twoja argumentacja, o tym, że chcesz zobaczyć żel i strzały z przewrotki: "zreszta powiedzcie mi ktory z Was nie chcialby zobaczyc kilogramy zelu albo proby oddania strzalu z przewrotki tak potrafi tylko Mieciel". Boruc też ma niezły żel, powoli odnajduję klucz Twojego rozumowania. A na środku Szymkowiak jeśli słyszałeś kiedyś o nim. pytałeś wczesniej, kto powinien tam grać. Odpowiedz jest prosta (i tesh ma rewelacyjny żel)
3. "Próbując zrozumieć przez 24 godziny" jak duży kredyt zaufania dostaje piłkarz grający w 3 ligowych rezerwach Leverkusen, będący zapchajdziurą, za strzelenie JEDNEGO! gol? Oczywiście udowodnił klasę przechodzą do drugoligowca. Podobał mi się motyw jak niebiegnący, niepilnowany Kałużny potknął się w środę na piłce
.
4. "Dobra wyłącz to" i przestań płakać
5. "Nie jestem najmądrzejszy, lecz swoje mi wpojono" i znam polską zawiść. Dudek zbyt dobry? Kłuje w oczka?
6. Kiedy Głowacki przestanie strzelać samobóje w meczu z Anglią. Wiem ja tesh bym wolał Jóźwiaka, ale Janas jakiś nietolerancyjny, dla Bereta
7. "Wypłatę zgarnął Bóg" dla Krzynówka nic nie zostało. Niezasłużył na 90 min. najwyżej na 30, a jush ostatni mecz? Co to było porażka polskiego futbolu. Najlepszy polski piłkarz nie i umie piłki kopnąć.
8.np. Ekipę Gumisiów, zamiast tych brzydkich wiślaków, co nie umieją grać.
Dziękuje O.S.T.Rowi za inspirację.
I przepraszam, że zauważyłem tentemat tk późno. Pogadalibyśmy,
a tak to śpisz jush pewnie.
przeczytalem Twoj caly post i mi sie plakac chchialo, wiem ze moje opinie jest kontrowersyjne, co nie oznacza ze nalezy sie od razu nabijac, niektore Twoje odpowiedzi byly na poziomie przedszkolaka.
1 punkt - nie lubie jak ktos sie nabija z rodakow, no ale coz mozna poradzic, Rasiak byl i bedzie zawodnikiem ktoremu nalezy sie miejsce w reprezentacji Polski,
2 punkt - ja jednak zostaje przy swoim - Mieciel przydalby sie w kadrze
3 punkt - Kałużny jest lepszy w defensywie niz Szymkowiak w ofensywie
4 punkt - tu mi sie plakac chcialo
5 punkt - Dudek dobry ?? ale tylko w kadrze, w lidze jest sredniakiem, i czesto sie osmiesza, dlatego napisalem ze czekam az sie osmieszy w reprezentacji (oby przy stanie 5-0 dla naszych)
6 punkt - i Kłos i Głowacki i tymbardziej Twoj ulubieniec "Beret" nie powinni grac w reprezentacji, na srodku powinien grac Żuraw
7 punkt - napisalem o Krzynowku dlatego ze obojetnie czy gra dobrze czy tez nie, zawsze gra 90min, nigdy nie mozna sprawdzic zadnego jego zmiennika, a jak mu sie trafi jakas kontuzja (daj boze oby nie)
8 punkt - zauwazylem ze jestes fanem gumisiow
Pozdrawiam