Re: F.C. Barcelona (zbiorczy) (cz.2)

Awatar użytkownika
Jarzinho
Gwiazda
Gwiazda
Reputacja: 16

Re: F.C. Barcelona (zbiorczy) (cz.2)

Post autor: Jarzinho » 03 lip 2010, 8:28

Mentor pisze:
Jarzinho pisze:Toure odszedł i co w jego miejsce ma przyjść jakaś popierdółka. :?:
Kim był Toure w momencie transferu do Barcelony?

Ja nie wyśmiewam tego, że chcesz dwóch nowych piłkarzy do pomocy. Wyśmiewam to, że oczekujesz transferów dwóch zawodników przynajmniej (!) pokroju Oezila na rezerwę.
To ty twierdzisz, że na rezerwę, ja nikomu szans na regularną grę nie odbieram. Barcelona nie powinna kupować uzupełnien kadry, bo te można brać z rezerw. Jeśli odchodzi ktoś taki ja Toure, którego może i rola spadła w ostatnim sezonie, to musi przyjść ktoś kto go zastąpi. Przecież nie przeprowadzi transferu typu Albertini. Dla mnie nie ważne czy ktoś jest młody czy stary- musi prezentować określoną klasę. Eidura i Hleba mieliśmy, którzy nic sobą nie prezentowali, za takich dwóch jest potrzebny jeden lepszy, bo rotacja musi być. Pokazał to dobitnie poprzedni sezon. Tym bardziej, że Pep nie odpuszcza żadnych z rozgrywek. Jest potrzebny defensywny pomocnik i ofensywny i nie wyobrażam sobie sytuacji, że oni nie przyjdą, albo przyjdą tacy, których będzie można od początku zaszufladkować do roli np. Eidura.

Wróć do „Hiszpania”