Re: 1/4 finału Argentyna-Niemcy

Awatar użytkownika
ddemon
Gwiazda
Gwiazda
Reputacja: 215

Re: 1/4 finału Argentyna-Niemcy

Post autor: ddemon » 03 lip 2010, 18:37

Wspaniały mecz Niemców! :/ Niema to jak euforia u niektórych członków rodziny :lol: ale zdażyłem się przyzwyczaić jak jest wielki turniej pozatym wiem że wkońcu ona się skończy gdy Hiszpania ich pokona choć oczywiście jeszcze do tego daleko :)

Co do meczu cóż wygrała drużyna a nie indywidualności Messi sam wśrodku nic niezrobi jak nikt się niepokazywał na pozycje.Tevez szarpał ale to na nic się zdało a Higuain słaby po 1 połowie był do zmiany jak większość...Maradona wykonywał późne zmiany które nic niedały a Niemcy jak maszyna :D...Ten mecz wykrył wszystkie błędy zarówno taktyczne jak i w selekcji Maradony ale w za 4 lata pod nowym okiem trenera bd jeszcze bardziej zdeterminowani aby zdobyć trofeum na boiskach Brazylii...Co do ZP to wypowiadałem się żejuż w temacie ie się Hol-Bra że faworytem jest Sneijder idzie po ZP ale to niejest pewne bo jeśli Niemcy wygrają Mundial to faworytem będzie któryś z piłkarzy z Bayernu lub też może któryś z piłkarzy Hiszpanii(głównie Xavi lub Villa) są jeszcze w wyścigu po tą nagrodę wkażdym razie grono się już zazębia :)

Klose bym nie krytykował bo ten piłkarz znakomicie odnajduje się na wielkich turniejach to niejest przypadek że co 4 lata strzela się po 5 bramek-obecnie 4...Mueller poraz kolejny znakomity mecz..Pamiętam jak miałem go za takie drewieńko(ala Rasiak) ale na tym mundialu :brawo: i niestety z meczu na mecz muszę zmieniłem zdanie...
Oezil(przyszly piłkarz Barcelony?) dziś trochę niewidoczny więcej charował w defensywie ale asystę chyba zdobył(przy 4 bramce) ale zobaczymy czy do nas trafi z obecnym nowym zarządem to już nic niejest takie oczywiste.. :(

Wróć do „Piłka nożna na świecie”