Re: Ekstraklasa w sezonie 2010/2011

Awatar użytkownika
ddemon
Gwiazda
Gwiazda
Reputacja: 215

Re: Ekstraklasa w sezonie 2010/2011

Post autor: ddemon » 04 lip 2010, 14:03

To ja też pobawię :D

W czołówej 3 jakoś specjalnie niespodziewam się rewolucji tradycyjnie Legia,Lech,Wisła(kolejność nieprzypadkowa) poza podium zaraz powinni się znaleźć Widzew,Polonia W-wa(choć chciałbym aby spadła :P) zobaczymy jak Ruch i Jaga się zaprezentują po pucharach czy jakaś zadyszka ale jakiś sensacji czyt. spadku bym się niespodziewam myślę że Jagę nawet stać na miejsce 4-8...

Co do spadku niepodoba mi się wyraz murowany użyty przez czehera :D Owszem po powrocie niebędzie łatwo ale myślę ze stać nas na miejsce 8-12...Nasza liga jest nieobliczalna patrz 3 Ruch i 7 Polonia B w zeszłym sezonie jeśli im się udało to czemu my niemożemy powalczyć o 8 lokatę :) Ciężko wskazać jakiegoś faworyta bo liga widać że będzie wyrównana i bardzo ważny będzie start do rozgrywek(oby Górnik ten miał lepszy bo terminarz trochę podobny do sezonu wktórym spadł)...Chciałbym żeby spadła Cracovia(ten zespół niepowinnien grać w ekstraklasie) i 2 kandydat hm...może Lechia,Arka,Korona no i Polonia W-wa ale to raczej mało realne :lol:

Wróć do „Polska”