Jak bez bramkarzacloner pisze:Wisła bez bramkarza
Lechia jest budowana raczej z glowa, bedzie nowy stadion a nie licze na wielki regres wynikow w ich wykonaniu, tam naprawde buduje sie solidna ekstraklasowa druzyna. Korona do spadku... z Edim, Niedzielanem, Korzymem ?
Cracovia ma teraz Ulatoswkiego, zas Filipiak wkoncu przejrzal na oczy i pozwolil na sprowadzenia np takiego Radomskiego
Nie wiem gdzie wstawic taki Slask bo niby bardzo obiecujacych graczy z 1frontu sciagneli Sobote i Gikiewicza, ponadto superstrzleca z ligi boliwijskiej ale trener to ekscentryczny wyrazisty pierdola o wielkim ego, ktory tak naprawde nic nie osisgnal a juz mysli ze jest kims. Tam potencjal w ludziach jest dosc spory jednak, bowiem poza wymienionymi jest Keleman, Mila, Madej, Fojut, Spahic czy Vuk -
Jak dla mnie Arka, Polonia, Belchatow, Gornik - to grono jest najbardziej zagrozone
Nie wiem wlasnie dlaczego u Was nie pojawil sie Belchatow, tam coraz wieksze ciecia, trener bez licencji, bez doswiadczenia. trzon zepsolu odszedl a nie wiadomo kto jeszcze opusci (Nowak)
Przypominam jeszcze, ze Nawalka w ekstraklasie nic nie ugral.... raczej byl pierdola. Renome zrobil sobie rok temu ratujac Giekse i wlasnie tylko w 1lidze ma sukcesy