Re: 1/4 finału Argentyna-Niemcy

ulynif
Pierwszy Skład
Pierwszy Skład
Reputacja: 0

Re: 1/4 finału Argentyna-Niemcy

Post autor: ulynif » 04 lip 2010, 20:25

Nie widziałem meczów z ligi hiszpańskiej. A nie miej pretensji do mnie bo był kreowany tak jakby pół boiska mógł sam przebiec, przedryblować jak tyczki zawodników, i strzelić w okienko. Widziałem natomiast parę meczów Barcelony w LM, i tam nie dostrzegłem jakoś szczególnie tej jego pozycji napastnika. A nawet jeżeli, to z tych lepszych pomocników ostatnich czasów taki Ronaldinho zdecydowanie lepiej grał w swojej formie będąc dobrej.

Ale dobra, żeby nie było że jakiś fan czy coś bo nie jestem. No to np. obrońca. Taki Cannavaro, 4 lata temu praktycznie nie do minięcia ile zrobił procentowo dla drużyny a ile Messi?

No jak nie był wystawiany na swojej pozycji, no ale to co? Ponawiam pytanie, czy nie powinien przedryblować kilku czy czekać na wyłożoną piłkę? W Hiszpanii może sobie rżnąć gwiazdę i mogą go lansować jeżeli gra na szpicy i mu dogrywają piłki lub jak połowa boiska jest pusta bo tam zespoły grają ofensywnie to obrońców nie ma :)

Także czekałem na ten wpływ Messiego grę i na triumf i jakoś go nie zobaczymy :)

Wróć do „Piłka nożna na świecie”