Re: Wybory 2010

MGiggs
Gwiazda
Gwiazda
Reputacja: 124

Re: Wybory 2010

Post autor: MGiggs » 04 lip 2010, 21:48

co ma gibson do wyborow? jak nie masz argumentow to przynajmniej sie przyznaj bo na zaczepku na poziomie 15 latka nie mam czasu.
Az sie boje zapytac czy poza radiem maryja i rzeczpospolita sa w polsce jakies obiektywne media?

sondaże - wystarczy zobaczyc na jakiejkolwiek stacji telewizyjnejej jej analize. od paru lat głupsza, niedouczona częśc społeczenstwa, dziadkowie głosuja na PIS, bogatsi lepiej wyksztalceni na PO- jesli tak nie jest to prosze o argumenty.

Mam wklejac to co kazde wybory pokazuja to o czym mowie czyli kto i jak na kogos głosował? jesli sie interesujesz polityka to wiesz ze mam racje, jesli nie to widac ze jestes modelowym wyborca pis.

Zakowski pisał o tym ze jest niesamowite ze Polski prezydent lata na starych maszynach ktore nie sa ubiezpieczone. Widac ze czytac ze zrozumieniem nie potrafisz.

Jesli w kolejnym poscie mam dostac zero argumentow i wpisy o gibsonie to sobie daruj.z populistami nie ma sensu dyskutowac

ps http://wybory.onet.pl/prezydenckie-2010 ... lnosc.html

zobacz ile % z podstawowym na kaczor i ile ma komorowski z wyzszym. szczekaj dalej

Szczekają psy, nie ludzie. / Niedouczona Część Społeczeństwa

Wróć do „Kultura, polityka, wydarzenia”