Re: Knajpa, czyli swobodnie o... po prostu swobodnie

Awatar użytkownika
ddemon
Gwiazda
Gwiazda
Reputacja: 250

Re: Knajpa, czyli swobodnie o... po prostu swobodnie

Post autor: ddemon » 04 lip 2010, 21:54

Mentor pisze:Xaviemu należała się wcześniej. Teraz raczej nie ma szans jej dostać choć może gdyby Hiszpanie wygrali całą imprezę :think: Wątpię jednak. Villa? Bez przesady.
No właśnie głównie chodzi mi o wygranie całej imprezy...Villa to może faktycznie niejest zbyt dobra kandydatura ale cóż może król strzelców MŚ i ratowanie Hiszpanii spod gilotyny wystarczą...:D Pamiętajmy że ludzie mają klapki na oczach na punktcie Kaki i bywały niespodzianki :D Dla mnie faworytem nr 1 jest Sneijder nawet jeśli Robben miałby strzelić zwycięską bramkę w finale :D może i skreśliłem już Urugwaj ale małe mają szansę więc pozwoliłem sobie na takie zdanie :) liczy się cały turniej a Robben niegrał odpoczątku z tąd taka moja opinia :) co do Messi'ego znajdzie się na 3 miejscim a obok niego Robben...To wszystko co może osiągnąć wtym plebiscycie...W każdym razie kandydatów naprawdę niema za wielu...Zastanowiłbym się jeszcze nad zawodnikami Bayernu (głównie Schweinsteiger) ale to tak samo jak w przypadku Xavi'ego... Wkażdym razie ten kto zdobędzie MŚ któryś zawodników zdobędzie ZP niewyobrażam sobie inaczej...

Wróć do „Mundial 2026 Kanada/Meksyk/USA”