Re: Wybory 2010

Awatar użytkownika
Kamil232
Laureat Złotej Piłki
Laureat Złotej Piłki
Reputacja: 262

Re: Wybory 2010

Post autor: Kamil232 » 04 lip 2010, 22:27

Wkleiłem 1 lepsze, mozemy wkleic tutaj ze wszystkich zrodeł. Ludzie wykształceni z Komorowskim i to znacznie, dalej zaprzeczasz ?

A w którym miejscu zaprzeczyłem? Prosiłem o podanie źródeł. Wkleiłeś jedno, różnica nie jest jakaś miażdżaca?
Poza tym zapominasz typku o jednym. Sondaże już nie raz się skompromitowały jak choćby 2 tyg temu. Powstała taka atmosfera, że ludzie wstydzą się przyznać, że głosują na Kaczyńskiego, bo potem wpada taki ty i gada im, że skoro na niego głosowali to pewnie nie umieją czytać i pisać. Więc i tutaj mogą ściemniać, sprawda ktoś w tych sondażowniach dyplomy?
isanie o fotka pl to znowu jakas jazda jak z gibsonem. czemu tyle znakomitosci jak szymborska bylo za Komorowskim? noblisci aktorzy reżyserzy z 1 połki.
Za to twoje pisanie o ludziach którzy nie umieją pisać jest znakomite :lol: I jak to nie ma nic do rzeczy. Dlaczego ty mozesz bezkarnie obrażać starych ludzi, którzy przeżyli całe życie i twierdzić, że są gorsi od tego stada debili z fotki.pl?
Dalej pytam czy sa w polsce obiektwne media?
Nie stwierdzono. Najbliżej jest Rzepa i TVP, gdzie można znaleśc głosy z obu stron. Pospieszalski, Lichocka i z drugiej strony Lis i Żakowski. W Rzepie teksty Ziemkewicza i np. Wołka i Kuczyńskiego. Przynajmniej jakieś przesłanki pluralizmu są nie to co w twojej ukochanej polityce.
Ostatnio zmieniony 04 lip 2010, 22:29 przez Kamil232, łącznie zmieniany 1 raz.

Wróć do „Kultura, polityka, wydarzenia”