Nie wcale stary. Wystarczy poczytać twoje ostatnie posty z jaką pogardą o nich piszesz. No i co z tego, że słuchacze radia maryja, zapytam jeszcze raz czymże ona się różni od wyborczej czy od Polityki vel. Tuski musisz?Ja nie besztam starszych ludzi. Wiekszosc z nich to słuchacze RAdia M i wiemy na jakiej zasadzie to wyglada...
Dlaczego nie piszmy. Dlaczego wbijasz tutaj i twierdzisz, że Ci młodzi są zajebiści, no wystarczy wbić na fotkę.pl i zobaczyć jak to dzisiejsze 18-stki i 19-stki co sobą przedstawiają i jakie przedstawiają wartości. Rzecz jasna nie wszyscy tacy są, ale tak jak nie każda starsza osoba robi wszyscy co mu każe Rydzyk. Ale skoro ty uogólniasz to i ja to zrobiłem.nie piszmy o fotce pl, zachowujmy kuzwa jakis poziom panowie, to ze sie roznimy to jedno ale nie sprowadzajmy tej dyskusji tak nisko.
Więcej szacunku dla starszego pokolenia.
No mamy po prostu przykład jak to młodzi i wykształceni umieją pisaćWybaczcie, że trochę OT pojadę, ale już któryś raz spotykam się, żeby ktoś zamiast końcówki -om pisze -ą. I mam banię.
To znaczy, że autor posta nie zna ortografii i jest ciemniakiem, ale mimo to głosował na BK. Wyłamał się więc z jedynego prawdziwego schematu- Światli i bogaci na Bronka / Głupi i brudni na kaczora.