Re: Juventus Turyn cz.2 (zbiorczy)

Awatar użytkownika
Boromir
Shadow stalker
Reputacja: 6736

Re: Juventus Turyn cz.2 (zbiorczy)

Post autor: Boromir » 05 lip 2010, 12:39

Tylko trzy sparingi gramy przed LE, to znak, że samą LE też traktujemy jako sparingi. Może to i dobrze, aczkolwiek już nie jeden zespół się na takim podejściu przejechał...
Rezus pisze:Ponoć tak powiedział Cannavaro. No jasne, tylko wierzyć. Może dzieci się chciały arabskiego nauczyć :?:
Nie jest już piłkarzem Juventusu więc weź z tym wyjdź :P , zresztą sam stwierdził, że to zawsze było jego marzenie szkolić młodych Arabów na starość więc nie wiem o co Ci chodzi :lol:

Buffon przeszedł operację i pierwsze prognozy są nad wyraz optymistyczne - mówi się o powrocie nawet w październiku a nie w styczniu jak zakładano. Jestem jednak zdania, że może wrócić nawet w grudniu byleby się porządnie wyleczył. Zastępcy dadzą radę. A miałem pytać: kto waszym zdaniem będzie pierwszym bramkarzem, Alex czy Storari? Ja osobiście postawiłbym na Austriaka, który jak grał to grał zawsze dobrze ale w sumie to poziomem są bardzo zbliżeni do siebie.

Wczoraj pojawiła się informacja (z racji nowych, genialnych przepisów federacji), że rezygnujemy z Krasića i skupiamy się na Dżeko. Marotta daje Wolfsburgowi 15 dni na przyjęcie jego oferty.

No i nadal brak konkretów jeśli chodzi o lewą obronę. :roll:

Wróć do „Włochy”