Ja wiem, że nie mówiłeś o 3 najlepszych bramkarzach tylko o pozycjach nr 1, 2 i 3. Ale i tak lepiej brzmi "mało kto ma" niż "mamy najlepszych". Zwłaszcza po ostatnim sezonie(L)oczkerson pisze:Nie mówię, że mamy 3 najlepszych. Mówię, że mało kto ma takiej klasy pierwszego bramkarza jak Buffon, mało kto ma takiego zmiennika jak Storari, mało kto ma takiego 3 gk jak Manninger. Więc przy dobrych wiatrach, oraz szczypcie ideologii można takie hasło wyprodukować![]()
Ale my mamy zawodników na wymianę, których chce Lotito. A City chyba kupiło Boatenga a do tego jeszcze chyba mają Bridge'a. Ilu tych lewych obrońców oni chcą mieć?Sammyy pisze:Ostatnio sporo czytałem, że Kolarov jest po słowie z City, które daje za niego 18 mln. (nie pamiętam tylko czy euro czy funtów) i zostało niewiele do porozumienia. Zresztą spora cześć kibiców City już ustawia go w swoich teoriach składu na lewej obronie, czy to na polskich czy zagranicznych portalach.
Nie żebym się czepiał, ale jeśli to prawda to imo raz że Lotito będzie go wolał sprzedać do Anglii, dwa że raczej nie dacie za zawodnika tyle co City mając kilka pozycji do obsadzenia.