Wisła Kraków (zbiorczy)

Awatar użytkownika
petru
Administrator
Administrator
Reputacja: 680
Kibicuję: Konstytucja

Post autor: petru » 01 kwie 2005, 18:35

No to zanim przejdę do odpowiedzi na pytanie smita, to muszę zadenuncjować pewnego byłego trenera Wisły Kraków. Otóż otwieram dzisiaj Gazetę wyborczą, dodatek krakowski, strona przedostatnia, a tu artukuł "Przejście na drugą stronę". Ktoś jush się domyśla o co chodzi? Pod tytułem zdjęcie pewnego siwego osobnika w towarzystwie... piłkarzy Cracovii :lol:. Główne zadanie pokonać Wisłę w nabliższych derbach. W tajemnicy trening odbył się na stadionie Proszowianki :roll:. Ja bym ten artykuł nazwał raczej "Przejście na ciemną stronę" :twisted:.
P.S. Prima aprillis :twisted:

Co do Kuźby to jush niedługo będzie mógł grać pewnie, końcówki może nawet dziś grać :twisted:. Wciąż ma problemy, które leczył Olimpiakosie, a co do Dawidowskiego to w tym sezonie go nie zobaczysz :roll:. Jeździ do Niemiec, do Grodziska z tymi nogami i na szybki powrót się nie zanosi. W Wiśle zagrał tylko jeden mecz; w IIIligowych rezerwach i było za szybko, jeszcze mu się pogorszyło :evil:.

Zerkąłem jeszcze przed chwilą na twsd, bo pamiętam zeszłoroczny artykuł o dmuchanej trybunie, z powodu zaprzestania budowy stadionu, na którą sporo osób się złapało. I się nie zawiodłem :twisted:

Szpakowski w Zarządzie Wisły
Dariusz Szpakowski będzie od 1 maja wiceprezesem Wisły Kraków. - Zakres moich obowiązków będzie bardzo szeroki - powiedział znany komentator sportowy w rozmowie z naszym serwisem. Na samym początku rozmowy stanowczo zastrzegł: - Nie przychodzę tutaj zwalniać Basałaja.
Jak poinformowł nas jeden z pracowników klubu, Mateusz Borek wstępnie zgodził się objąć funkcję menedżera. Rozważana jest także kandydatura od dawna związanego z Wisłą Andrzeja Szeląga. - W klubie potrzebujemy spokoju - argumentuje nasz informator.

Oto framenty artykułu :twisted:

Wróć do „Polska”