Re: F.C. Barcelona (zbiorczy) (cz.2)

Awatar użytkownika
Mentor
Zajebiaszczo
Reputacja: 18

Re: F.C. Barcelona (zbiorczy) (cz.2)

Post autor: Mentor » 11 lip 2010, 11:36

Ja też przyzwyczaiłem się do tego, że Arsene komentuje mecze. Nie widzę w tym nic dziwnego ani złego. Jeżeli to lubi to czemu nie. Nie wierzę, aby mogło się to na nim odbijać negatywnie.

Jeśli chodzi o nasze posiłki z La Masia to nikt się tego nie obawia. Podczas ubiegłorocznego pre-sezonu zarówno Muniesa jak i Fontas zrobili świetne wrażenie i na pewno nie będą gorsi od Caceresa czy Dmytro. Nie twierdzę oczywiście, że są graczami tej klasy, ale tamci grali niewiele a więc drużyna nic z nich nie miała. Młodzi również mogą posiedzieć na ławce i czasem tylko trochę pograć jak będzie trzeba. Przynajmniej nie będą musieli adaptować się do stylu gry.

Swoją drogą brakuje mi tylko lewego obrońcy, aby na jakiś pojedynek w Copa del Rey wystawić drużyną złożoną wyłącznie z wychowanków :P Oczywiście do czegoś takiego jeszcze nie dojdzie bo to byłoby jednak zbyt szalone, ale paka byłaby pewnie wystarczająco dobra, aby nawiązać walkę z jakimiś trzecioligowcami.

Valdes - ??? - Fontas(Pique), Muniesa(Puyol), Bartra(Puyol) - Busqeuts(Oriol), Jonathan(Xavi), Thiago(Iniesta) - Pedro, Bojan, Jeffren(Messi)

Wróć do „Hiszpania”