Nie wiadomo o jaką kwotę się rozbiło, bo media miały rozrzut do 400tys. euro, a on 0,5 mln wart raczej nie był. To tak nie jest, bo Lech chciał zawodników, którzy są w drużynach, które walczą o podobny cel. Jeśli BATE zostanie wyeliminowane, myślę, że Kolejorz zgłosi się do nich kolejny raz po całe trio. Jedynego, którego mi szkoda to ten Cleo, bo jeśli cena końcowa była 1,2 mln. euro to trzeba było zaryzykować.czeher pisze: Z tym Rudnevsem tez smieszna sprawa, niby go chcieli a tu naraz zbyt duzo wychodzi... ehhh oni mysla ze za darmo kazdy bedzie im graczy oddawal a oni beda sprzedawac stawiajac duze sumy... Rudnevs juz nieaktualny bo po co on im w takim wypadku..
Inna sprawa, że jeśli Lech miał wzmacniać się w kontekście spotkań z Interem Baku, to szans na awans nie ma, bo jeśli ktoś w Polsce już teraz obawia się takich rywali, to nie mają polskie kluby czego szukać w Europie. Wzmocnienia powinny być pod kątem dalszych faz, na taki Inter powinien wystarczać dobrze przygotowany zespół. Przynajmniej ja mam takie zdanie.