nIE NO nie mowcie mi o Wlodarczyku, on sie nie nadaje do kadry ...smitu pisze:serek408 pisze:
Napastnicy ktorzy sa w kadrze albo Janas powinien sie przyjzec :
Zurawski
Frankowski
Rasiak
Niedzielan
Saganowski
Wlodarczyk
Brozek
Kryszalowicz (?)
Tak wiec nie widze tuataj miejsca dla Mieciela i Gielewicza
panowie ktorych wymieniles to pilkarze ktorzy niejednokrotnie byli w kadrze probowani, moze oprocz brozka, ale jego czas mam nadzieje dopiero przyjdzie, z calej stawki obecnie sagan, zuraw, franek powinni byc etatowymi napastnikami, a probowac sie powinno takich jak giza, slusarski, abott, korzym (mimo wszystko), klatt czyli mlodzi gniewni, rzadni i perpektywistyczni![]()
![]()
trzeba myslec o przyszlosci, o kolejnych eliminacjach na euro, o druzynie na mundial, to jezeli nam sie uda teraz awansowac bedzie niczym jezeli na mundialu doznamy 2 porazek w grupie
, obok krzynowka, zurawskiego, szymkowiaka, frankowskiego, dudka musimy miec pilkarzy mlodym ktorzy musza grac na coraz wyzszym poziomie, trzeba powolutku zmieniach gwardie, za baka dudka, za rzase kielbowicz, w pomocy i ataku tez trzeba szukac odmlodzenia, brozkowie, burkhardt czy smolarek w nich nadzieja i w nich trzeba iwestowac czasem ryzykujac wystawianie ich do skladu
Rasiak gra tylko bo go chyba trener bardzo uwielbia...
Brozek jest chyba za mlody jeszcze i niedoswiadczony.....
Miejsce powinno byc dla Żurawskiego - Niedzielana - Frankowskiego
Teraz kogo wybrac ?? Jak dla mnie to Duet Wisly na obecna chwile ale jak Niedzielan zlapie forme to on bedzie zadzil choc nie wiem czy to wogole nastanie ....